Hírarchívum - 2015. február

Ezek a filmek vitték el az idei Oscar-díjakat

Míg mi aludtunk, Los Angelesben kiosztották az idei Oscar-díjakat. A Birdman más kategóriák mellett a legjobb filmeknek járó szobrot is hazavihette, és nagyon jól szerepelt a The Grand Budapest Hotel is.

Még nem lesznek mikrotranzakciók a Diablo III-ban

Legalábbis az amerikai és az európai régióban. Kezdődött minden azzal, hogy néhány felhasználó felfedezte, hogy a Diablo III legújabb javításában mikrotranzakciókról tanúskodó adatok vannak elrejtve. A Blizzard egyelőre tagad.

Ennyit változott a béta óta a Battlefield: Hardline

Nem beszélt a levegőbe a Visceral Games, amikor azt nyilatkozta, hogy a Battlefield: Hardline esetében hallgatni fognak a rajongók visszajelzéseire. A legújabb fejlesztői naplóban a béta után életbe lépő változásokról lesz szó.

A jó, a rossz és a csúf

Újabb héten vagyunk túl, ideje jutalmaznunk az elmúlt napok hírtermését. Kiválasztottuk a legjobb, a legrosszabb és a legcikibb történéseket, nem meglepő módon a The Order: 1886 itt is főszerepet kapott.

Mobiljátékként támadt fel az Evil Genius

Az Evil Genius 2004-ben viszonylag szép sikert ért el PC-n, s noha a fejlesztők egy időben a folytatást is kilátásba helyezték, nem lett belőle semmi. Viszont a klasszikus stratégiát már mobilokon is élvezhetjük.

Éjjel Oscar-díj átadás, tippeltünk a nyertesekre

Ugye nem felejtettétek el, hogy az amerikai filmipar ma díjazza saját magát? Ennek apropóján a Gamekapocs csapata összeült, és minden egyes kategóriában megtippelte, hogy szerinte ki fog győzni!

A Warcraft-film rendezője szerint kell a CGI

A World of Warcraft-film rendezője, Duncan Jones védelmébe vette a modern filmek digitális effektjeit. Szerinte igenis szükség van a CGI-re, nem lehet mindent megoldani hagyományos jelmezekkel és díszletekkel.

Victor Vran - elérhető az early access verzió

A Haemimont Games az akció-RPG-k piacán is meg akarja vetni a lábát. A Victor Vran egy vérbeli Diablo-klón, sötét atmoszférával, lootolással és addiktív fejlődési rendszerrel. Elstartolt az early access verzió.

Worlds of Magic - Civilization-klón PS4-en is

A 4X-stratégia hálátlan műfaj és eddig kimondottan számítógépeken talált otthonra. A Wastelands Interactive azonban úgy gondolta, hogy a fantasy környezetben játszódó Worlds of Magicet elkészíti PlayStation 4-re is.

Killer Instinct - jövő héten érkezik Aganos

A jövő héten új harcossal jelentkezik az Xbox One-exkluzív Killer Instinct, a második évad részeként most a "kőkemény" Aganos mutatkozik be egy kötelező gameplay előzetes társaságában.