Hírarchívum - 2015. február

Már 75 millió dollár gyűlt össze a Star Citizenre

Chris Roberts űrszimulátorára immáron 75 millió dollárt adtak össze a rajongók, az utolsó egymilliót alig két hét alatt szedték össze a fejlesztők. A történelem legsikeresebb crowfunding címéről van szó.

Ennyivel lesz szebb a PS4-es Dark Souls II

Az áprilisban érkező Dark Souls II: Scholar of the First Sin PlayStation 4-es verzióját vette górcső alá az Eurogamer-féle Digital Foundry, amely minden meglepetés nélkül az RPG legszebb változata lesz.

Áprilisban jön a Dungeons 2

A Dungeon Keeper szellemi folytatásának kikiáltott Dungeons 2 április végén érkezik digitális és dobozos változatban. Noha az első rész különösebb visszhang nélkül landolt 2011-ben, a fejlesztők ezúttal összekapták magukat.

Driveclub - lehet, hogy elmarad a PS Plus-kiadás?

A Sony Computer Entertainment Europe fejese megkapta a milliódolláros kérdést: megjelenik-e egyáltalán a Driveclub PlayStation Plus-kiadása? A válasz nem az volt, amit eddig megszoktunk.

Gyorstalpaló az új Homeworld-kollekcióhoz

Két videóval jelentkezett a Gearbox Homeworld-fronton, az egyik egy 4K-s felbontásban is nézhető cinematic kedvcsináló, a másik pedig egy gyorstalpaló azoknak, akik még nem találkoztak a sorozattal.

Jesper Kyd szerzi az új Warhammer-játék zenéjét

A hónap elején mutatkozott be a Fatshark legújabb fejlesztése, a Warhammer: The End Times - Vermintide, amelyben Left 4 Dead stílusban kell majd elbánnunk a gonosz skavenekkel. És még zene is lesz benne!

Brit toplista: az élen nyitott a The Order: 1886

Rengetegen vártak a The Order: 1886-ra, aligha meglepő, hogy a Ready at Dawn PS4-exkluzív játéka kapásból a brit játékeladási toplista élén nyitott. A múlt hét többi újonca nem rajtolt ilyen fényesen.

Bemutatkozik a Clockwork

A Sydneyben székelő Gamesoft első játéka lesz a Clockwork, ami az ígéretek szerint nem csak látványában, de játékmenetében és narratívájában is lehengerlő lesz. Trailert is tudunk mutatni róla.

Kanye West is saját játékot készít

Egyre több celebritás próbálkozik meg saját videojáték készítésével, és ha ez a játékiparnak nem is feltétlenül jó, ők valószínűleg sosem jönnek ki rosszul belőle. Most Kanye West jelentette be, hogy egy játékon dolgozik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ha még nem unod a zombis témát, nem tudsz betelni a Dragon Ball-lal és a felújított űrcsatáktól sem ráz ki a hideg, szép napok várnak rád: íme, a hét játékmegjelenései és filmpremierei.