Hírarchívum - 2015. március

Bongo Souls - ilyen a Dark Souls dobkontrollerrel

A vasárnap délután a lehető legjobb alkalom arra, hogy azt nézegessük, mit művelnek egyesek az elmúlt évek egyik legnehezebb játékával. Egy úriember a Donkey Konga bongókontrollereivel játszotta végig a Dark Soulst.

Közérdekű: hétfőn leáll a PlayStation Network

Karbantartás miatt áll majd le a PlayStation Network hétfőn. A Sony szerint két és fél órás szünetre lehet számítani, de az online játékról nem feltétlenül kell lemondanunk.

Végre Kojima is megszólalt

Az elmúlt napok hírei után végre Hideo Kojima is nyilatkozott egyet, igaz, ez egy tipikus alibiközlemény volt: nem erősítette meg a róluk szóló pletykákat, de nem is cáfolta azokat.

Napi WTF: Fitneszalkalmazást készített az Atari

Nem, nem fitneszjátékot, hanem egy mobilos fitneszalkalmazást, amivel mellesleg játszani is lehet. Az alapötlet szerint a testmozgásért virtuális pénzérme jár, ezt használhatjuk fel az Atari-klasszikusokhoz.

Szivárog a Rainbow Six: Siege, itt egy új pálya

Valószínűleg már mindannyian rongyosra néztétek a Rainbow Six: Siege E3-as demóját, úgyhogy pont kapóra jön majd az a 11 perces gameplay videó, ami a játék egy másik pályáját mutatja be.

Csak a God of War III-at hozzák át PS4-re

Július közepén PlayStation 4-re költözik a God of War harmadik része, ha viszont abban reménykedtél, hogy a sorozat további felvonásai is megjelenhetnek az új konzolon, csalódni fogsz.

Bemutatkoznak az Evolve új vadászai

A hónap végén mutatkoznak be az Evolve új harcosai, és akkor fut majd be a játék negyedik szörnye, a Behemoth is. Ahogy a készítők korábban beígérték, a karakterekért fizetni kell.

HWSW: Már nem érdekes az Angry Birds

Az Angry Birds-zel bankot robbantó finn cég helyzete gyengül, ahogy a legsikeresebb franchise-ához kapcsolódó licencek és az azokra épülő termékek iránt fogy az érdeklődés, az új lábak növesztése pedig lassan megy.

Megváltozik a RollerCoaster Tycoon World grafikája

Amikor kijött a RollerCoaster Tycoon World első trailere, a rajongók egy emberként hördültek fel, miszerint a rajzfilmszerű grafika nem sokat javult a 2004-es RollerCoaster Tycoon 3 óta. Az Atari mentegetőzik.

Infinity Runner - engedd szabadjára a bestiát!

Vadiúj előzetest kapott a Wales Interactive vérfarkasos endless runnere, az Infinity Runner. A játékban egy ilyen alakváltó figurát irányítunk belső nézetből. A játék már tavaly megjelent PC-re, ám áprilisban landol konzolokon.