Hírarchívum - 2015. március

Launch traileren az Etherium

Igazi régimódi valós idejű stratégia lesz az Etherium, amelyben bázisépítéssel és harccal is foglalkoznunk kell. A sci-fi környezetben játszódó alkotás holnap landol a Steamen és már launch trailerünk is van.

Az év végén jönnek az első DirectX 12-es játékok

Hiába érkezik a Windows 10 nyáron, a DirectX 12-re épülő játékokra még várnunk kell néhány hónapot. Az Xbox fejese, Phil Spencer szerint az első fecskék 2015 végén landolnak a boltokban.

Cáfol a Nintendo, nem készül sorozat a Zeldából

Sokáig tartott, de a Nintendo hivatalosan is cáfolta a Wall Street Journal februári cikkét, amiben a lap arról írt, hogy a kiotóiak és a Netflix élőszereplős sorozatot készítenek a The Legend of Zelda alapján.

Már a héten folytatódik a Game of Thrones

Jó hírünk van, ezúttal nem kell annyit várni a Telltale Trónok harca-sorozatának folytatására: a harmadik epizód már holnap, illetve platformtól függően a hét többi napján befut majd.

Áprilisban mutatkozhat be az új Guitar Hero

A legfrissebb hírek szerint még az E3-at sem kell megvárnunk, az Activision áprilisban fogja bemutatni az utóbbi években pihenőre küldött Guitar Hero-sorozat soron következő részét.

Traileren a Borderlands: The Handsome Collection

Pénteken kerül boltokba a Borderlands: The Handsome Collection, ennek apropóján befutott a játék utolsó előzetese. A PlayStation 4-re és Xbox One-ra készülő csomag a sorozat két részét foglalja magába.

Frissítve: Devil May Cry 4: Special Edition júniusban

A Famitsu legfrissebb száma szellőztetett még némi plusz információt a Devil May Cry 4 felújított kiadásáról, a Special Editionről. Többek között a megjelenési dátumot is megtudtuk.

Bloodborne - peccselésre felkészülni!

Két nap múlva landol az európai boltokban a Bloodborne, de aki a PlayStation Store-ban vette meg a játékot, már elkezdheti letölteni azt. Ami biztos: egy közel 3 gigás day-one patch is jön hozzá.

Brit toplista: elmaradt a Hardline a Battlefield 4-től

Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista. Habár a Battlefield: Hardline is az élen nyitott, összességében nem tudta hozni a Battlefield 4 számait, és gyengébben kezdett, mint elődje.

Frissítve: Leépítések a Driveclub fejlesztőjénél

Néhány fejlesztőt elbocsátottak az Evolution Studiostól, mivel a cég masszív átszervezésbe kezdett. A megmaradt tagok továbbra is támogatják a Driveclubot, és igen, továbbra is készül a PS Plus Edition.