Hírarchívum - 2015. március

Kiegészül a The Talos Principle

Tavasszal folytatódik a The Talos Principle, a Road to Gehenna nevű kiegészítőben új helyszínekkel, karakterekkel és fejtörőkkel várja a rajongókat a horvát Croteam.

Végre belenézhetünk a Broken Age folytatásába

Ha abból indulunk ki, hogy most közel negyed órán át bámulhatjuk a Broken Age második felvonását, akkor nem lövünk nagyon mellé, ha kijelentjük: most már tényleg nem kell sokat várni a folytatásra.

Áprilisban jön a The Evil Within következő fejezete

Alighogy megkaptuk a The Evil Within első DLC-jét, már úton is van a következő: a The Consequence áprilisban válik letölthetővé az összes platformon, amire a játék megjelent.

Pályanézőbe indulunk a Project CARS-ban

Tegnap már belenézhettünk a Project CARS-ba egy új gameplay videó erejéig, a minap azonban egy új előzetest is kapott a játék, ami a benne szereplő pályákat sorakoztatja fel, méghozzá hosszal és kanyarszámokkal.

Frissítve: Dragon Age: Inquisition - jön az első DLC

A BioWare megerősítette, hogy készül a Dragon Age: Inquisition első kiegészítője Jaws of Hakkon címmel. Az első látnivalókat mára ígérte a fejlesztő, ám már most mutathatunk néhány kiszivárgott képet.

Furcsa hírek mellett rajtol a Bloodborne

Holnap kerül az európai boltok polcaira a Bloodborne, amit a Sony egy új, a szokottnál kevésbé látványos launch videóval vezet fel nekünk. A rajtot viszont két furcsa sztori is színesíti.

Egymillióan vették meg a H1Z1-et eddig

Nehezen indult a H1Z1 pályafutása, de úgy tűnik, ráharaptak a játékosok: már több mint egymillió vásárlója van a játéknak, amiről egyébként annyit kell tudni, hogy csak az Early Access-változata fizetős, amúgy free-to-play lesz.

Ismét kipróbálható a Renegade X

A Totem Arts útjára bocsájtotta a Renegade X negyedik nyílt bétatesztjét, így az érdeklődők első kézből próbálhatják ki a Command & Conquer: Renegade remake-jét. Ádáz harcok, járművezetés és egy csomó fegyver vár ránk.

Még több képen a The Witcher 3: Wild Hunt

Az elmúlt napokban több screenshot is kiszivárgott a The Witcher 3: Wild Huntról, melyek ugyan nem a legjobb minőségűek, ám a lényeg így is átjön róluk. Ezúttal a korosodó Ríviai Geralt kalandjaiba nézhetünk bele.

Pillars of Eternity - fejlesztői napló érkezett

Már nem kell sokat aludni a Pillars of Eternity megjelenéséig. Az Obisidian Entertainment közösségi finanszírozásból összerakott alkotásának kulisszatitkaiba tekinthetünk most bele.