Hírarchívum - 2015. május

Traileren a PS4-es Ultra Street Fighter IV

Jövő hét kedden PS4-re is megjelenik az Ultra Street Fighter IV, mely elvileg az utolsó változata lesz a 2009-es játéknak. A PlayStation 4-es változat tartalmazza az eddigi összes javítást és DLC-t.

Batman: Arkham Insider - bővebben a karakterekről

Megérkezett a harmadik epizódja a Batman: Arkham Insidernek, mely révén ezúttal is megtudhatunk pár kulisszatitkot az idén nyáron érkező játékból. Ezúttal a karakterekről és a Batmobilról lesz szó.

Íme, az első kép a Dreamfall Chapters folytatásából

Még csak pár hónapja kezdődött meg a Dreamfall Chapters: Book Three fejlesztése, így a megjelenés még odébb van, de a fejlesztők megosztották az első művészeti rajzot a játékból. Emellett az alcímét is megtudtuk.

Új Tropico 5 kiegészítő közeleg

Tavaly májusban jelent meg a Tropico ötödik része, és azóta kapott már konzolos változatot, valamint egy nagyobb kiegészítőt is. Most újabb csomagot jelentettek be Espionage néven, mely már a jövő héten meg is jelenik.

Devil May Cry 4: SE - a végzet asszonyai

Új trailer érkezett a Devil May Cry 4: Special Editionből, melyben ezúttal Lady és Trish kapják a főszerepet. A két hölgy játszható lesz az új kiadásban, a friss trailerben pedig harc közben is megnézhetjük őket.

Először mozog a Total War: Arena

Alakul a Total War: Arena fejlesztése. A sorozat free-to-play mellékága egyfajta RTS-MOBA hibrid lesz, minden játékos egy-egy parancsnokot és három egységet irányíthat majd. Az alfatesztre még jelentkezhettek.

Heroes VII - a jövő héten indul a bétateszt

A Ubisoft megerősítette, hogy május 25-én indul a Might & Magic Heroes VII zárt bétatesztje és két egész hétig tart majd, de a korai próbalehetőséggel kizárólag az előrendelők élhetnek. Megérkezett az új előzetes is.

Launch traileren a Carmageddon: Reincarnation

A zúzás kezdetét vette, elvégre elstartolt a Steamen a Carmageddon: Reincarnation végleges változata. Ennek örömére egy pörgős és vérgőzös launch trailerrel kedveskedett nekünk a Stainless Games.

Már 60 fps-sel is streamelhetünk a YouTube-on

Immáron a 60 fps-sel futó livestreameket is támogatja a világ legnagyobb videómegosztó oldala. A YouTube nyilván nem szeretne lemaradni a Twitch mögött, ezért is indította útjára a videojáték-központú szolgáltatást.

Júliusra csúszik az F1 2015

A Codemasters az imént szólt, hogy mégsem kerül boltokba júniusban az F1 2015, a munkálatok a vártnál több időt vesznek igénybe. Engesztelésként egy teaser trailert kaptunk, amely az engine-t mutatja be.