Hírarchívum - 2015. július

Októberben jön a WRC 5

Lassan körvonalazódik, hogy pontosan mikor is mutatkozik be az egyre zsúfoltabb ralifelhozatalban szerencsét próbáló WRC 5: FIA World Rally Championship. Az eddigi ősz helyett most már tudjuk, hogy valamikor októberben.

Star Wars VIII - Benicio Del Toro lehet a főgonosz

A The Wrap értesülései szerint a Lucasfilm és a Disney már megkezdte a castingot a Star Wars VIII-hoz, a főgonosz szerepére pedig többek között az Oscar-díjas Benicio Del Torót nézték ki maguknak.

GC 2015: Jön a Battlefield: Hardline új kiegészítése

A Visceral Games és az Electronic Arts megerősítette, hogy az idei Gamescomon mutatják be a Battlefield: Hardline legújabb letölthető kiegészítését, illetve vadonatúj játékmódját is.

Így fest PlayStation 4-en a Journey

A mai naptól tölthető PS4-re a PlayStation 3 egyik leghangulatosabb utazása, a Journey. A játék támogatja a cross-buy funkciót, így nem kell még egyszer megvenned az új verziót, ha megvolt az előző generációs változat.

The Last of Us - bakelit kiadást kap a soundtrack

Ha akad még köztetek olyan, aki rajong a bakelitlemezekért és a The Last of Usért, akkor számára most eljött a remek alkalom, hogy gyönyörű, limitált szériás változatban is beszerezze a játék teljes zenei hanganyagát.

Rising Thunder - free-to-play verekedős játék PC-re

A Radiant Entertainment az EVO 2015-ön leplezte le a legújabb játékát, a Rising Thundert. A free-to-play bunyós cím hősei robotok lesznek, a cím kizárólag PC-re érkezik, a látványért pedig az Unreal Engine 4 felel.

26 percig mozog a Monster Hunter X

November végén jelenik meg Japánban a Monster Hunter X (Cross), de reméljük, a nyugati verzióra sem kell sokat várnunk. A Capcom megnyitotta az infócsapot, ráadásul 26 percig streamelte az akció-RPG-t.

A FIFA 16 és a Real Madrid összeborulása

Az EA Sports kizárólagos partnerséget kötött a világ egyik legnépszerűbb futballcsapatával, a Real Madriddal. Ez annyit jelent, hogy a legfontosabb 14 játékos totálisan realisztikus 3D-s modellt kap a FIFA 16-ban.

Ma jelenik meg a Tembo the Badass Elephant

A Pokémon-játékok alkotói kiengedték a fáradt gőzt, és egy roppant beteg 2D-s platformjátékot tettek le az asztalra. A Tembo the Badass Elephant a '80-as évek akciófilmjei előtt tiszteleg, nem kevés képi humorral.

Mennyi újdonságot hoz az idei Assassin's Creed?

A sorozat halad a korral, kilőhető csáklyával lengedezhetünk a háztetőkön, lovaskocsit lophatunk magunknak, és akár több ellenféllel is végezhetünk egyszerre az Assassin's Creed: Syndicate-ben. Ezekről szól az új videó.