Hírarchívum - 2015. július

Shani is benne lesz a The Witcher 3 DLC-jében?

Minden jel szerint az Oxenfurt Akadémia bájos hallgatója, Shani is fontos szerepet kap majd a The Witcher 3: Wild Hunt Hearts of Stone névre keresztelt bővítményében. Legalábbis erről tanúskodik az új promóanyag.

Írd fel a naptárba: 3DS-találkozó lesz szombaton!

Ha van Nintendo 3DS-ed, viszont szabad a szombatod, kiváló programot ajánlunk: a Nintendolgok csapata immár huszonegyedik hívja össze a hazai 3DS-közösséget egy budapesti találkozó erejéig.

Szolidan növekedtek az Xbox-eladások

Konzolos fronton viszonylag pozitív eredményekkel zárta a Microsoft a legutóbbi pénzügyi negyedévet. A cég jelentéséből kiderült, hogy 1,4 millió konzolt szállítottak le a boltoknak az elmúlt három hónapban.

Frissítve: PC-re is megjelenik a Devil's Third multija

Már februárban feltűntek a Steam adatbázisában a Devil's Third Online-ra utaló jelek, s most a Valhalla Game Studios hivatalosan is bejelentette, hogy a korábban Wii U-exkluzív cím többjátékos módja PC-n is napvilágot lát.

Ilyen a közelharc a Warhammer: The End Timesban

A Fatshark ezúttal a véres közelharcot mutatja be a Warhammer: The End Times – Vermintide legújabb előzetesében. A kooperatív örömökre kihegyezett címben vérszomjas patkányemberektől tisztítjuk meg Ubersreik városát.

Kiderült, ki rendezi a Minecraft-filmet

A pletykákkal ellentétben mégsem a Night at the Museum rendezője dirigálja majd a Minecraft-filmet, helyette egy olyan úriembert választott a Mojang, aki eddig nem csupán a kamera mögött, hanem színészként is jeleskedett.

Tíz év után frissült a Star Wars: KOTOR 2

A Star Wars: Knights of the Old Republic 2 - The Sith Lords tíz év után egy masszív frissítést kapott a Steamen. Az RPG immáron 4K felbontásban is fut, megjelentek az achievementek, és támogatja a kontrollereket is.

GC 2015: Leleplezik a Deck13 új játékát - frissítve!

Az idei E3-on egy rövid bejelentés és sejtelmes koncepciós rajz kíséretében jelentette be legújabb játékát a Lords of the Fallen fejlesztőcsapata. A hivatalos bemutatóra Kölnben, az idei Gamescomon kerül sor.

Lesd meg a teljes Portal VR-demót!

Az idei Game Developers Conference-en zárt ajtók mögött ugyan már bemutatta a Valve a Portal VR-techdemóját, de most mindenki meglesheti, mit is tud a házon belül fejlesztett, HTC Vive sisakra kihegyezett anyag.

Project CARS - nem lesz Wii U-s változat

Ugyan sejteni lehetett már, hogy sose lesz semmi a Wii U-s Project CARS-ból, de most már legalább hivatalosan is pont került az ügy végére. A Slightly Mad Studios főnöke megerősítette, hogy leállították a fejlesztést.