Hírarchívum - 2015. július

GoW: Ultimate Edition - PC-re csak később

Phil Spencer egy rajongói kérdésre reagálva a Twitteren jelentette be, hogy a Windows 10-es Gears of War: Ultimate Edition csak az Xbox One-os változat megjelenése után kerül forgalomba.

Sniper: Ghost Warrior 3 fejlesztői bemutató

Huszonnégy perces, fejlesztői kommentárral színesített játékmenet-bemutatót kapott a Sniper: Ghost Warrior 3. A friss kedvcsináló részletesen bemutatja a harmadik rész főbb újdonságait, így többek között a nyitott játékteret is.

Ancestors: The Humankind Odyssey infódömping

Az első részletek után újabb információk érkeztek az Assassin's Creed alkotójának, Patrice Desilets-nek az új játékáról. Állítólag egy epizódokra szabdalt, nyitott világú, az egész történelmet átszelő kalandot kapunk.

Mortal Kombat X - további karakterek jöhetnek

A Mortal Kombat X szezonbérletesei tegnap óta tölthetik a Kombat Pack utolsó karakterét, Tremort. Egy livestream során elejtett információ alapján azonban arra lehet következtetni, hogy nem ő lesz az utolsó bunyós.

Star Wars: Battlefront - először Xbox One-on

Phil Spencer a Twitteren erősítette meg, hogy a Star Wars: Battlefront is része lesz az EA Access programnak, így aki előfizet a havidíjas szolgáltatásra, az Xbox One-on egy héttel előbb vonulhat csatába a fagyos Hoth-on.

Multiplayer nélkül jön a Deus Ex: Mankind Divided

Patrick Fortier, a Deus Ex: Mankind Divided játékmenetért felelős rendezője az OXM-nek adott interjúban megerősítette, az új Deus Ex-játék is többjátékos mód nélkül kerül majd boltokba. Indoklást is kaptunk!

Definitív kiadást kap a Dead Island is?

Ugyan a Dead Island 2 munkálatai jelenleg állnak, nagyon úgy fest, hogy így se maradunk majd Dead Island nélkül. Ha ugyanis hinni lehet a dél-afrikai loot.co.za webáruháznak, akkor készül a Dead Island: Definitive Edition.

Ehhez a Star Wars VR-játékhoz mit szóltok?

Rob McLellan filmrendező összeült egy pár tehetséges effektspecialistával és összerakott egy felettébb ígéretes Star Wars VR-demót. A látványért az Unreal Engine 4 felel, bő két hét alatt rakták össze.

Megérkezett Leoric a Heroes of the Stormba

A Blizzard útjára bocsájtotta a Heroes of the Storm legújabb hősét, aki nem más, mint Leoric, a csontvázkirály. A gonosz úriember a Diablo-sorozatban tűnt fel először, és leginkább a közelharcban jártas.

Egértámogatást kaphat az Xbox One

Az USB-s billentyűzeteket már február óta támogatja a Microsoft konzolja, ám a jelek szerint hamarosan már egérrel is vezérelhetjük a masinát. Legalábbis Phil Spencer egy rajongói tweetre reagálva erre utalt.