Hírarchívum - 2015. július

Bolygómustra az új No Man’s Sky trailerben

Furcsa, de még mindig nincsen kőbe vésett dátuma a No Man’s Skynak, talán majd az augusztusi Gamescomon már többet tudunk majd. A legújabb előzetes a bejárható bolygók sokszínűségét mutatja be.

Új Xbox One-csomag érkezik a Madden NFL 16-tal

A Microsoft bejelentette, hogy az amerikai foci szerelmesei egy új Xbox One bundle-be is beruházhatnak. Az 1 TB-os merevlemezzel szerelt konzol mellett a csomag a Madden NFL 16-ot is tartalmazza.

Halo 5: Guardians - ha kell lemezes verzió, szólj!

A Halo 5: Guardians gyűjtőknek szánt kiadása igazán impozáns tartalommal és árcédulával érkezik majd, azonban akadt egy apró szépséghiba a csomaggal. Hiányzik belőle a játék lemezes változata, ezt utólag lehet igényelni.

The Evil Within - szeptemberben jön a GOTY?

A francia Amazon honlapja szerint idén szeptemberben mutatkozik be a The Evil Within: Game of the Year Edition. A csomag az alapjáték mellett az eddig megjelent összes DLC-t is tartalmazni fogja.

Forza Horizon 2 - csapj le a két ingyen Porsche-ra!

A múlt hónapban már érkezett egy Porsche-témájú Forza Horizon 2-kiegészítés. A Microsoft most ezt bővíti tovább, mégpedig két újabb, ezúttal ingyenes autóval. Az akció egészen péntekig tart.

Windows 10 - streamelhetőek az Xbox One-játékaink

A Windows 10 aktuális változata segítségével már lehetőségünk van az Xbox One-játékainkat a PC-nkre vagy a tabletünkre streamelni. Az egészet a Windows 10 Xbox applikációján keresztül tudjuk menedzselni.

Fallout 4 - posztapokaliptikus túra Bostonban

A Bethesda E3-as konferenciáján mutatkozott be a Fallout 4 első igazán tartalmas játékmenet-bemutatója. Most itt a lehetőség, hogy mindenféle kommentár nélkül újraéld a bostoni posztapokaliptikus túrát.

Driveclub - hamarosan ismét felbőgnek a motorok

Jövő héten újabb autókkal, eseményekkel bővül a múlt hónap óta már minden PS Plus-tag számára ingyen kipróbálható Driveclub. A Horsepower Expansion Pack keddtől lesz tölthető és 6 euróba fog kerülni.

Street Fighter V - változik a Capcom üzletpolitikája

Úgy néz ki, megússzuk az Ultra Street Fighter V-öt, a Capcom ugyanis gyökeresen átalakítja a Street Fighterrel kapcsolatos üzletpolitikáját. A főszerepet a játékbeli pénzzel is kiváltható tartalmak kapják.

Mortal Kombat X - holnap érkezik Tremor

Habár Tremorral már találkozhattunk a Mortal Kombat-sorozatban, teljes értékű játszható harcosként csak most fog debütálni: holnap érkezik a Mortal Kombat X utolsó szezonbérletes DLC-karaktere.