Hírarchívum - 2015. augusztus

Új platformokon tér vissza a Back to the Future

Idén ünnepli harmincadik születésnapját a Vissza a jövőbe-sorozat, így ez remek alkalom a Telltale számára, hogy ismét kiadja az ötrészes Back to the Future: The Game-et, csak most más platformokra.

Jövő héten debütál a Hearthstone új kiegészítője

A múlt hónap végén mutatkozott be a Hearthstone legújabb kiegészítője, a The Grand Tournament, ami többek között 132 friss lappal bővíti a játék eddigi felhozatalát. Most már azt is tudjuk, mikor jön az expanzió.

Fallout Shelter - a számok bővületében

A Bethesda egy pofás infografikára gyűjtötte össze a Fallout Shelter iOS-es változatának első hónapja alatt elért eredményeket. A játékosok eddig 85 millió bunkert készítettek, ahol eddig 82 millió Vault-bébi fogant.

Nyerj hozzáférést az új Call of Duty bétatesztjéhez!

Ha eddig nem rendelted elő a Call of Duty: Black Ops III-at, a bétatesztelésről is lemaradtál - de! Indítunk egy gyors nyereményjátékot, amiben egy rövid kommenttel és egy kis mázlival betornászhatod magad a próbára.

Forza Motorsport 6 - jön a modrendszer

Az idei Gamescomon már utalt rá a Turn 10, hogy a Halo-sorozatban megismert koponyákhoz, vagy a Forza Horizon 2 perkjeihez hasonló rendszer a Forza Motorsport 6-ban is jelen lesz. Ezek lettek a különböző modok.

Grip - friss előzetesen a Rollcage szellemi örököse

Újabb kedvcsinálóval jelentkezett a Rollcage által inspirált futurisztikus autóverseny, a Grip. A játékot egy kétfős csapat készíti, akik jelenleg is aktív pénzgyűjtésben vannak, többek között a Kickstarteren.

Megérkezett a Mentőexpedíció új előzetese

Befutott Ridley Scott és Matt Damon közös sci-fije, a Mentőexpedíció legújabb, ezúttal sokkal tartalmasabb előzetese. A marsi sikerregény alapján készült filmváltozat október 1-jén kerül a hazai mozikba.

Battlefield 4 - Night Operations kedvcsináló

Ugyan szeptemberben a Battlefield 4 egy újabb letölthető tartalommal egészül ki, a DICE valamiért továbbra sem hajlandó elárulni az éjszakai összecsapásokkal kecsegtető új DLC pontos részleteit. Most is csak trailert kaptunk.

Vége a pereskedésnek: a Gearboxé a Duke Nukem

Véget ért a Duke Nukemért zajló háború, kiegyezett a Gearbox és a 3D Realms. Randy Pitchfordék azért perelték az eredeti készítőket, mert azok úgy akartak új Duke Nukemet készíteni, hogy a jogok már nem is náluk voltak.

Októberben konferenciázik legközelebb a Sony

Habár a Sony nem tartott sajtókonferenciát a Gamescomon, azt már jó előre beígérte, hogy a Paris Games Week apropóján pótolni fogja a lemaradását: ez október végén lesz, mondjuk a pontos időpontot.