Hírarchívum - 2015. szeptember

Új előzetesekkel jelentkezett az X-akták

Scully és Murder jövő év elejétől ismét odaát keresi majd az igazságot, januárban ugyanis végre befut a felmelegített X-Akták, amiben újabb rejtélyes ügyek és összeesküvések után nyomoz a páros.

THPS 5 - nagyobb a sebtapasz, mint a játék

Megérkezett a Tony Hawk’s Pro Skater 5, és vele együtt az első napos, gigantikus méretű sebtapasz is, ami annyira nagyra sikerült, hogy majdnem kétszer akkora, mint maga a játék.

Rockstar Toronto - milyen játékhoz toboroznak?

A Rockstar Toronto hivatalos oldalán található álláshirdetések között felbukkant egy újabb pozíció, ami szerint olyan gameplay dizájnert keresnek, aki ért az aszimmetrikus kooperatív lopakodós élményhez.

Helyzetjelentés a Syberia 3-ról

Hiszitek vagy sem, de már hat éve készül a Syberia 3, legutóbb a tavalyi Gamescom kapcsán láthattunk róla pár képet. A legújabb fejlesztői napló végén azonban mozgásban is bemutatkozik Benoît Sokal kalandjátéka.

Warhammer: End Times - a Waywatcher színre lép

Folytatódik a Warhammer: End Times – Vermintide karakterbemutató videósorozata. Ezúttal Kerilliannal, a Waywatcherrel ismerkedhetünk meg, aki egy hölgy és íjász, így a támogató szerepkör jutott neki.

Teljesen ingyenessé teszik a Project Sparkot

A Microsoft PC-re és Xbox One-ra megjelent játékkészítő programja eddig free-to-play modellben működött, azaz az alapjátékhoz ingyen hozzájuthattunk, de minden extra tartalomért fizetnünk kellett. Októbertől ez megváltozik.

Mától ingyenes a WildStar

Itt az alkalom, hogy előfizetés nélkül is kipróbáljuk a Carbine és az NCSoft MMORPG-jét, a WildStart. A játék ma váltott free-to-play modellre és érdemes belelesni, elvégre a műfaj egyik jobban sikerült darabjáról van szó.

Elite: Dangerous - jövőre jön a kooperatív mód

Egy rakás új funkcióval bővül jövőre az Elite: Dangerous. A Frontier Developments elhintette, hogy a Horizons kiegészítősorozat részeként élesedik a kooperatív multiplayer és a karakterek testreszabásának lehetősége.

Az első Yakuza 6-képsorok

Még a Tokyo Game Showról származik az a felvétel, amely az új Yakuzát mutatja mozgás közben. A széria hatodik részében közreműködik a népszerű japán színész, Takeshi Kitano is.

Képeken a The Witcher 3: Hearts of Stone DLC

A nemzetközi sajtó már belenézhetett a The Witcher 3: Wild Hunt első nagyobb kiegészítőjébe. Az előzetesek mellett egy raklapnyi bámulatos screenshot látott napvilágot a Hearts of Stone-ról. Szemezgessetek!