Hírarchívum - 2015. szeptember

Chris Avellone az új Divinitynél is besegít majd

Azért még manapság is akadnak olyan dizájnerek, akiknek a nevével el lehet adni játékokat, és Chris Avellone láthatóan ilyen. Mint kiderült, a Divinity: Original Sin 2-nél is besegít majd az úriember.

The Park - képek a horrorparkból

Három új screenshotot kaptunk a Funcom legújabb fejlesztéséből, a The Parkból. A képeken nem csak a horrorjáték helyszínéül szolgáló vidámpark, de két karakter is feltűnik.

Launch traileren a Guild Wars 2 kiegészítője

Noha még egy hónap hátra van a Guild Wars 2: Heart of Thorns megjelenésééig, az ArenaNet már most kiadta a játék launch trailerét. Egy kattintás után már nézhető is a kedvcsináló!

Star Wars: Battlefront - újabb részletek a bétáról

Másfél hét múlva rajtol el a Star Wars: Battlefront bétatesztje, amin mindenki részt vehet majd. Érkezett még néhány apró infómorzsa a tesztidőszakkal kapcsolatban, ezeket osztjuk meg most veletek.

Úgy néz ki, nem csinál több kézikonzolt a Sony

Ezt így kerek-perec nem jelentették ki persze, de erősen célozgattak rá: a Sony szerint mostanában nem kedveznek a piaci körülmények egy új kézikonzolnak, a mobilok megfojtották ezt a szegmenst.

Előfizetnél a videojátékos Netflixre?

Képzelj el egy szolgáltatást, ahol havidíjat kérnének tőled, cserébe pedig megadják azt a lehetőséget, hogy korlátlanul szemezgess a kínálatban szereplő játékok közül. Bevállalnád?

Nem lesz kampány a Rainbow Six: Siege-ben

A Ubisoft eddig mélyen hallgatott a Rainbow Six: Siege egyjátékos részéről, és úgy tűnik, nem véletlenül: a játékkal ugyan lehet majd egyedül is játszani, hagyományos kampány biztosan nem lesz benne.

The Talos Principle - így játszik az AI

Hamarosan PlayStation 4-re is megjelenik a The Talos Principle, ennek apropóján pedig a fejlesztők kiadtak egy új játékmenet-videót. Ebben a tesztelő botot nézhetjük meg, amint megoldja a játékosoknak szánt feladatokat.

Starcraft II: Legacy of the Void - új videó érkezett

Nemrég tudtuk meg a Starcraft II: Legacy of the Void pontos megjelenési dátumát, valamint a játék intróját is megmutatták. Most egy újabb videóval kedveskedik a rajongóknak a Blizzard.

Megjelenési dátumot kapott a Mighty No. 9

Napra pontos megjelenési dátumot kapott Keiji Inafune új játéka, a Mighty No. 9. Az ígéreteknek megfelelően csak a jövő év elején próbálhatjuk ki a klasszikus Mega Man szellemi örökösét.