Hírarchívum - 2015. szeptember

Egy óra alatt összejött a pénz a BattleTechre

Az új Shadowrun-játékok fejlesztője, a Harebrained Schemes ezúttal egy klasszikus táblajátékot, a BattleTechet készül feltámasztani. A Kickstarter-kampánya már elindult, és egy óra alatt össze is gyűlt rá a pénz.

Megvan a PS4-es Among the Sleep dátuma

Habár a Krillbite Studio a tavalyi év végére ígérte az Among the Sleep PlayStation 4-es változatát, csak egy évvel később, idén decemberben kaparinthatjuk meg. Cserébe lecserélték az engine-t, és újrakeverték a hangokat is.

Need for Speed - a testreszabási lehetőségekről

A Ghost Games nem győzi hangsúlyozni, hogy az új Need for Speedben mennyire szabad kezet kapunk a verdáink testreszabásában. A legújabb előzetes is erre a funkcióra összpontosít.

Ismerjük meg a Dragon Quest Heroes hőseit!

Maga Doric király narrálja nekünk a Dragon Quest Heroes legújabb előzetesét, amely a játszható karaktereket mutatja be. A sorozat rajongói bizonyára sok ismerős arccal találkoznak majd.

Az év végén érkezik a RollerCoaster Tycoon World

Az Nvizzio Creations lassan révbe ér a hányatott sorsú RollerCoaster Tycoon World fejlesztésével, így az ígéretek szerint már decemberben a boltokba kerül a vidámparkmenedzser legújabb része. Előtte azonban bétázhatunk.

Megjelent a Might & Magic: Heroes VII

Négy év után visszatért a Might & Magic: Heroes-sorozat, a hetedik résszel, amivel már mi is tüzetesebben megismerkedtünk az elmúlt hetek folyamán. A végleges verzió már a boltokban van, ennek örömére itt az utolsó trailer.

Így született az Uncharted-sorozat

A The Verge honlapján bukkant fel egy hosszabb lélegzetű cikk, amiben az Uncharted-sorozat megszületéséről nosztalgiáznak a készítők. Az írás mellé videó is társult, ami rengeteg kezdeti háttéranyagot vonultat fel a játékról.

Just Cause 3 - így készült Medici szigete

A Just Cause 3 legújabb fejlesztői videónaplója azt mutatja be, hogyan készül a harmadik résznek otthont adó, hatalmas és változatos Medici, ami egy csodálatos mediterrán szigetvilág lesz.

Húsz percig mozog a Mighty No. 9

Húszpercnyi felvételt tudunk mutatni a hétvégén pontos megjelenési dátumot kapott Mighty No. 9-ről, ami a támogatók számára már kipróbálható, míg a végleges változat februárban érkezik.

Márciusban jelenik meg az új Hitman

A Hitman hivatalos oldalán jelentette be az IO Interactive, hogy az eredetileg idei esztendőre datált új Hitman-játék jövő év márciusában fog megjelenni. A premier napján három helyszínt és hat küldetést kapunk.