Hírarchívum - 2015. szeptember

Rainbow Six: Siege - tovább tart a zárt bétateszt

Már két napja tart a Rainbow Six: Siege zárt bétatesztje, azonban sokan csak késve kapták meg a hozzáférést a játékhoz. A fejlesztők ezért úgy döntöttek, hogy meghosszabbítják a próbaidőszakot.

Íme, a Yakuza-remake első trailere

Nemrég jelentette be a Sega a Yakuza hatodik részét, ezzel párhuzamosan pedig bemutatták az első rész remake-jét is. Ebből az újrakevert változatból érkezett meg most az első előzetes.

Kulisszák mögött a Transformers: Devastation

A Transformers: Devastation legújabb kulisszák mögötti kedvcsinálójában a PlatinumGames producere, Atsushi Kurooka, a játék rendezője, Kenji Saito és az Activision producere, Robert Conkey árulnak el titkokat a játékról.

Black Ops 3 - nem lesz single az előző generáción

Egyjátékos kampány nélkül jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra a Call of Duty: Black Ops III. A játék egyik legfontosabb részét teljesen kivágták, mivel a fejlesztők szerint nem birkóznak már meg vele a régi konzolok.

343 Industries: már dolgozunk a következő Halón

Ahogy azt sejteni lehetett, a Halo 5: Guardians után is lesz dolga Master Chiefnek, a 343 Industries ugyanis már most elkezdte tervezni és írni a következő, jó eséllyel hatodik részként bemutatkozó Halo történetét.

Conan O'Briennel az új Tony Hawk is szórakoztató

Jövő héten debütál PlayStation 4-en és Xbox One-on a Tony Hawk-sorozat következő felvonása, a Tony Hawk's Pro Skater 5, amit a mindig vicces Conan O'Brien is kipróbált.

Kupolaváros - az Alan Wake zeneszerzőjével

Még júliusban mutatkozott be a magyar Overon Station első játéka, a Kupolaváros, aminek a zenéjét az a Petri Alanko szerzi majd, aki többek között az Alan Wake hangulatos dalaiért is felelős volt.

Dawn of War - ingyenes Steam-hétvége

Megjött az ősz és vele együtt az eső is, úgyhogy ha a rossz idő miatt nem tudsz kimozdulni a lakásból, akkor ajánlunk egy remek programot. A Steamen ingyenes Warhammer 40.000: Dawn of War-hétvége indul.

Pontos címet kapott a Prometheus folytatása

Jövő év elején indul a Prometheus folytatásának forgatása és most már azt is tudjuk, mi is lesz a pontos címe a Michael Fassbender és Noomi Rapace főszereplésével készülő, Alien-előzményfilm második felvonásának.

A Nordicnál vannak a Codename: Panzers jogai

A skandináv Nordic Games a minap megvásárolta a magyar NeocoreGamestől a Codename: Panzers jogait, és sebtében bejelentette a második világháborús RTS gyűjteményes kiadását. Ám az örömünk nem lehet felhőtlen. Frissítve!