Hírarchívum - 2015. szeptember

Az új Tomb Raider is kap egy Xbox-csomagot

Komoly bundle-sorozattal készül a Microsoft az ünnepekre, a hét folyamán minden nap új Xbox-csomagot jelentenek be a redmondiak. Elsőként az új Tomb Raider pakkja mutatkozott be.

Napi WTF: készül a huligánszimulátor

Egy frissen alakult lengyel csapat játéka a Hooligan Fighters, amely egy multiplayer-orientált huligánszimulátor. A szimuláció persze annyira nem mély, egymás csépelésénél meg is áll a dolog.

Naruto-versenynap lesz Kecskeméten

Az L.V.U. Kulturális Egyesület és a NARUTO Videojáték és Anime-Manga Közösség október 24-én rendezi meg a II. NARUTO: The Ultimate Ninja Tournamentet, ahol értékes nyereményekért küzdhettek majd.

Fast & Furious - még három film jöhet

Én körülbelül a második résznél veszítettem el a fonalat, és úgy tűnik, egyre nehezebb dolgom lesz, ha pótolni szeretném a szériát: Vin Diesel szerint újabb három Fast & Furious-epizód készülhet.

Brit toplista: tarolt a FIFA 16

Ahogy arra lehetett számítani, a FIFA 16 jött, látott és győzött: a megjelenése hetén átvette a brit toplistán a vezetést, és egy darabig valószínűleg marad is az élbolyban.

Fallout 4 - platform-exkluzív DLC-k nélkül

A fejlesztők megerősítették, hogy a Fallout 4 letölthető kiegészítőire egyik konzolgyártóval sem kötöttek exkluzivitási megállapodást. A DLC-khez mindenki egyszerre férhet majd hozzá.

Egy South Park-játék, amely sosem készült el

És talán jobb is. A The Simpsons: Hit & Runra emlékeztető projekt prototípusát egy debug Xboxon találták meg (még az első generációson), és több videót is feltöltöttek róla a YouTube-ra.

Silent Hills - újabb ok, amiért hiányozni fog

Mint kiderült, nem csak Hideo Kojima, Guillermo del Toro és Norman Reedus nevétől lett volna ütős a Silent Hills stáblistája, ugyanis a horrormangáiról híres Junji Ito is részt vett a munkálatokban.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékok nélkül! Extrém jó időszak vár a kosárlabdarajongókra, visszatér a Tony Hawk, és végre a LEGO is berobban a toys-to-life piacra. Mutatjuk a teljes listát!

Élőszereplős tévéreklám érkezett a Halo 5-höz

Már egy hónap sincs hátra a Halo 5: Guardians megjelenéséig, ezért arra számítunk, hogy még inkább ráerősít majd a játék marketingkampányára a Microsoft. Ennek a bizonyítéka az új élőszereplős tévéreklám is.