Hírarchívum - 2016. január

Konzolokra is jön az Unbox

A brit Prospect Games bejelentette, hogy a PC-s verzió mellett PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik az Unbox. A játék egy vérbeli fizikaalapú platformer, amit a Katamari Damacy ihletett.

Megnyílt Európa első gamerhotelje

Ha éppen Amszterdamban jársz, érdemes megszállnod a The Arcade Hotelben, amely elsősorban a videojátékosok igényeit igyekszik kielégíteni, ahogy az már a nevéből is sejthető.

Így nézett ki a törölt Saints Row PSP-n

A Volition Software 2009 tájékán a Saints Row PSP-s mellékágán dolgozott. Az Undercovert végül elkaszálták, de nem tűnt el a süllyesztőben, a srácok megmutatták, hogy miről maradtunk le.

Battleborn - akcióban Ghalt és Deande

December végén már láthattuk mozgásban a Battleborn két új karakterét, Ghaltot és Deandét, ám most külön trailerben is megcsodálhatjátok a hősök vagány képességeit.

Frissítve: Battlefront - infók az új ingyenes DLC-ről

Az EA Brazil tegnap publikált videójában idő előtt lelőtték a Star Wars: Battlefront legújabb ingyenes letölthető bővítményének részleteit. Az időközben törölt videón elhangzottak szerint privát mérkőzések és új helyszín is érkezik.

Távozott a BioWare-től a Dragon Age írója

17 év után felmondott a BioWare-nél David Gaider, akinek többek közt a Dragon Age: Inquisition és a Star Wars: Knights of the Old Republic sztoriját köszönhettük. Ő alkotta meg a közkedvelt HK-47-es droid karakterét is.

Friss képeken a Doom

Aki a régivonalas FPS-ek szerelmese, jól jár, elvégre a Bethesda jóvoltából egy adag ropogós képet kaptunk az új Doomról. Megannyi titkos hely és ellenség vár ránk, gyorsmentés nélkül.

Megijedt a következő Star Warstól az Avatar 2

A héten jelentette be a Disney, hogy mégse 2017 májusában, hanem az év decemberében érkezik a következő számozott Star Wars. A hírre több stúdió is módosítani kényszerült megjelenési ütemtervét, köztük a FOX is.

Egyelőre nincs tervben a Star Wars-sorozat

Továbbra sincs az Erő az élőszereplős Star Wars-sorozattal. A TV Line most arról ír, hogy a Disney-t még mindig nem sikerült meggyőzni arról, hogy van-e létjogosultsága egy ilyen projektnek.

Tíz percig mozog a Drawn to Death

David Jaffe két évvel ezelőtt bemutatott, majd a tavalyi E3-on ismét mutogatott legújabb játéka, a Drawn to Death ezúttal tízpercnyi, akciódús játékmenet-ízelítővel jelentkezett.