Hírarchívum - 2016. január

Elnézést kért a Five Nights at Freddy's alkotója

A Five Nights at Freddy's alkotója szédületes tempóban ontotta magából a játékokat az elmúlt másfél évben, és ezzel egészen addig nem akadt problémája, amíg bele nem vágott egy komolyabb projektbe.

Brit toplista: újra győzött a Call of Duty

A britek láthatóan képtelenek lejönni a Call of Duty: Black Ops harmadik részéről, a Treyarch játéka immár hetedik hete vezeti a szigetország játékeladási toplistáját. Azért akadtak új kihívók is a héten.

Már meg sem lepődünk: csúszik a Mighty No. 9

Keiji Inafune és csapata úgy döntött, harmadik alkalommal is elcsúsztatják a Mighty No. 9 megjelenését. Most ráadásul különösen fáj ez a bejelentés, mert a játék két hét múlva került volna boltokba...

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem panaszkodhatunk a hét játéktermésére, egy sor finomság érkezik majd a napokban! PC-re költözik Lara Croft legutóbbi kalandja, újra összeáll a Bosszúállók, és a rali szerelmesei is előkészíthetik a kormányukat.

Törhetetlen lesz az új Tomb Raider és a Far Cry is

Egyre több kiadó áll a Denuvo védelem mellé, így a közelgő Rise of the Tomb Raidert és a Far Cry Primalt sem fogják egyhamar feltörni. Még két szeg a warez koporsójába?

Civilization: Revolution 2 - csúszik a PS Vitás verzió

Mármint ismét, hiszen eredetileg tavaly decemberben kellett volna megjelennie a Civilization Revolution 2 Plusnak, ám a fejlesztők szerint a januári premier sem tartható. Sajna nem kaptunk új dátumot sem.

Pletyka: új Paper Mario Wii U-ra?

Ha minden igaz, ma új játékot jelent be a Nintendo, egy megbízható informátor pedig már konkrétummal is tudott szolgálni. Emily Rogers több forrásból is azt hallotta, hogy az új Paper Mario készül, ráadásul Wii U-ra.

100 klasszikus játékkal jön PC-re az Atari Vault

Ha kedveled a Atari retro játékait és PC-s vagy, akkor van egy jó hírünk. A kiadó bejelentette az Atari Vaultot, amely 100 klasszikus címet tartalmaz modern tálalásban, és még az online multit is támogatják.

The Division - öt percig mozog a PC-s verzió

Amellett, hogy kiszivárgott némi gameplay a The Division PC-s változatáról, a fejlesztők elárultak pár érdekességet a játék történetéről. A sztori három szálon fut majd, így különböző perspektívákból élhetjük át.

Megérkezett a Warcraft-film TV-reklámja

Nyáron az orkok és az emberek háborújára ülünk be a mozikba, addig pedig minden kedvcsinálót megnézünk belőle, mert miért is ne? Ezúttal a friss jelenetekkel megspékelt TV-szpotra csorgathatjuk a nyálunkat.