Hírarchívum - 2016. október

Windows 10 - akár offline is játszhatunk majd

Zavart, hogy internetkapcsolat nélkül nem tudsz játszani a Gears of War 4-gyel vagy a Forza Horizon 3-mal? Megérkezett a megoldás, a Microsoft ugyanis végre offline módot is kínál a Windows 10-es játékokhoz.

Batman: Arkham Origins - nyugdíjba vonul a multi

A Warner Bros. a Batman: Arkham Origins hivatalos fórumán jelentette be, hogy december 4-én a játék szerverei nyugdíjba vonulnak, így a jövőben már csak az egyjátékos mód lesz játszható.

Let It Die - az alapokról mesélnek a készítők

A Killer7-t és a No More Heroest is készítő Grasshopper Manufacture legújabb játéka, a Let It Die egy vérgőzös, fekete humorral átitatott online-központú brawler lesz. A legújabb videónapló az alapokat mutatja most be.

Így készült a felújított Modern Warfare

Jövő héten jelentik meg az új Call of Duty, melynek egyes kiadásaihoz hozzácsomagolják a Call of Duty 4: Modern Warfare Remasteredet is. A Raven Software fejlesztői mesélnek arról, hogyan is készült el a felújított kiadás.

A vártnál kevesebb fogyhat a Titanfall 2-ből

Bár az Electronic Arts és a fejlesztők is magabiztosak voltak a Titanfall 2 megjelenését illetően, a piackutató elemzések már arról szólnak, hogy csalódást kelthet eladások terén a shooter.

PlayStation Experience - kimarad az új God of War

Az idei E3-on mutatták be az új God of War-játékot, sajnos azonban nagy eséllyel idén már nem láthatjuk a várva-várt címet. Cory Barlog, a játék direktora elárulta, hogy nem lesz kint a munkájuk a PlayStation Experience-en.

Hangproblémák a Skyrim: Special Editionben

Tegnapelőtt megérkezett a felújított Skyrim, úgy tűnik azonban, hogy nem minden szempontból jobb az új kiadás. A hangokat például tömörített verziókra cserélték - a Bethesda már tud a hibáról és dolgozik a megoldáson.

Ghost Recon: Wildlands - az egységről bővebben

Új fejlesztői videó érkezett a Ghost Recon: Wildlandshez, melyben magáról a Szellemekről tudhatunk meg többet. A játék fejlesztői, valamint az Egyesült Államok különleges egységének egykori tagjai mesélnek a csapatról.

Lesz új Rambo, de Stallone nélkül

A Hollywood Reporter értesülései szerint a Nu Image/Millennium Films egy új Rambo-filmen dolgozik, viszont a következő részt már nem Sylvester Stallone főszereplésével képzelik el.

Jövőre jön a Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMix

A következő esztendőben sem maradunk Kingdom Hearts nélkül, igaz, a Square Enix még mindig nem a számozott harmadik résszel örvendeztet meg minket, annak megjelenési dátuma ugyanis továbbra is ismeretlen.