Hírarchívum - 2016. október

Horizon: Zero Dawn - Aloy túrázni indul

A Famitsu abban a szerencsés helyzetben volt, hogy kipróbálhatta a Guerilla Games még javában készülő játékát, a Horizon: Zero Dawnt, így közel negyven percen át mozog Aloy mesés kalandja.

Bud Spencer & Terence Hill-játék a Kickstarteren

Az osztrák Trinity Team úgy döntött, hogy az IndieVault Spaghetti Western Jam versenyre összerakott prototípusukat továbbviszik és egy teljes játék formájában piacra dobják. Készül a Bud Spencer & Terence Hill - Slaps and Beans!

Gears of War 4 - novemberben új pályák jönnek

November első napján debütál a Gears of War 4 első térképcsomagja, ami a Gears of War 3 két legjobban kedvelt helyszínét, a Checkoutot és a Drydockot hozza vissza.

Abzû - januárban jön a dobozos változat

Augusztusban mutatkozott be a The Journey művészeti igazgatójának új, varázslatos hangulatú alkotása, a víz alatt játszódó Abzû, amely 2017 első hónapjában már dobozos kiadásban is beszerezhető lesz.

Vihar előtti csend a Capcomnál

Megérkezett az aktuális üzleti év első felére vonatkozó pénzügyi jelentés a Capcom háza tájáról. Igazán ütős címmel nem álltak elő a japánok, ami a bevételeken is meglátszott. Sebaj, a Resident Evil 7 majd segít a kiadón.

PlayStation 4 Pro a '80-as években

Ütős reklámot villantott a Sony a PlayStation 4 Próról. Az egész videó a nyolcvanas évek stílusában készült, és a konzol mellett az Infinite Warfare zombimódját promózza - nem véletlenül. Neonfény, farmerek és ripacskodás.

Nem csak a túlélésről szól a Robinson: The Journey

A Crytek olyan lélegzetelállító univerzumot épített a PlayStation VR-exkluzív játékához, hogy sokszor csak a szánkat tátjuk az óriási lények láttán. Nem mindegyik dinó ugrik a nyakunknak, a növényevőkkel összehaverkodhatunk.

Pletykáljunk a Nintendo Switchről!

Lassan, de biztosan megérkeznek az első konkrétumok a Nintendo új konzoljáról. Számos forrás nyelve eredt meg tegnap, ha hihetünk a szóbeszédeknek, a Switch 720p-s érintőképernyőt kap.

Doom - már a Cacodemont is irányíthatjuk

Megérkezett az id Software lövöldéjének második fizetős DLC-je, a Hell Followed. Ezúttal is a többjátékos mód kapott új tartalmakat: a friss pályák mellett egy új szörny, a Cacodemon is játszhatóvá vált.

Dead Rising 4 - trailer halloweenre

Közeledik október 31., halloween, mely remek alkalom arra, hogy a Dead Rising 4 fejlesztői egy újabb trailerrel kényeztessék a rajongókat. A zombiirtáshoz ezúttal is rengeteg maskarát húzhatunk majd magunkra.