Hírarchívum - 2016. október

Így készült a The Last Guardian zenéje

A The Last Guardian már aranylemezre került, így elvileg nincs semmi akadálya a decemberi megjelenésnek. Most egy új fejlesztői videó érkezett, melyben a játék zeneszerzője, Takeshi Furukawa mesél munkájáról.

For Honor - az alfateszt legjobb pillanatai

Szeptemberben zajlott a Ubisoft-féle For Honor zárt alfatesztje, mely elképesztően népszerűnek bizonyult. Most egy trailerbe gyűjtve mutatják meg a fejlesztők az alfa legjobb és legviccesebb pillanatait.

Aranylemezen a Watch Dogs 2

Jövő hónap második felében érkezik meg a Watch Dogs második része, mely most végre elkészült és aranylemezre került. Ez azt jelenti, hogy már csak a dobozos példányok sokszorosítása van hátra.

Steep - novemberben bétázhatunk

December elején jelenik meg a Ubisoft extrémsportos játéka, a Steep, előtte azonban lehetőség lesz kipróbálni a címet. Két bétateszt is lesz, az egyikre ráadásul jelentkezni se kell.

Friss játékmenet-videókon a Dishonored 2

Tegnap az Arkane Studios fejlesztői lehetőséget adtak pár szerencsés újságírónak, hogy kipróbálják a Dishonored 2-t. Felvétel is készült a mókáról, így most egy raklap új játékmenet-videó érkezett.

HWSW: Felülmúlja a várakozásokat a két új GeForce

Jól szerepeltek a legújabb, a középkategória alsó házába érkezett GeForce-ok. A GTX 1050 és 1050 Ti tempója is elég lehet a Full HD felbontás melletti játékhoz, a hazai magas árazás miatt viszont még érdemes várni az esetleges vásárlással.

Kooperatív mód érkezik a Final Fantasy XV-höz

A Square Enix lerántotta a leplet a Final Fantasy XV szezonbérletéről. A közelgő DLC-kben Noctis egy-egy társát irányítjuk majd, a Comrades csomaggal pedig élesedik a négyfős kooperatív mód is.

A Microsoft is felül a VR-vonatra

Különböző hardvergyártókkal közösen saját VR-megoldáson dolgozik a Microsoft. A 299 dolláros árról induló VR-szemüvegekhez nem kell külön kamera, támogatásuk a Windows 10 tavaszi frissítésével kezdődik.

Titanfall 2 - minden térkép és mód ingyenes lesz

A Respawn az imént szólt, hogy elég az alapjátékot megvennünk, és ingyenesen hozzájutunk majd a Titanfall 2 új pályáihoz és játékmódjaihoz. Magyarán nem lesz szezonbérlet, így a közösséget sem darabolják fel.

Little Nightmares - webes demó érkezett

Habár a Bandai Namco horrorelemekkel megspékelt platformjátékára még jövő tavaszig várnunk kell, a fejlesztők jóvoltából már most belekóstolhatunk. Mármint a böngészőben futtatható demóba.