Hírarchívum - 2016. december

Repülő járművek a Cyberpunk 2077-ben?

Egy NeoGAF-tagnak feltűnt, hogy a CD Projekt RED olyan munkatársat keres a stúdió varsói irodájába, aki ért a repülő járművek programozásához. Minden jel szerint ilyen futurisztikus járműveket vezethetünk a Cyberpunk 2077-ben.

Így fest az X-Wing a Unity motorral

Modderek a Unity Engine-nel alkotják újra az 1993-as klasszikus Star Wars-játékot, az X-Winget. Az űrharcra kihegyezett szimulátor remake-je bámulatosan néz ki a frissen kiadott videó alapján.

Húszéves a Diablo, a Blizzard ünnepel

Holnapután, azaz december 31-én ünnepli húszéves születésnapját az első Diablo. Az évfordulóról a fejlesztők is megemlékeznek: a cég szinte minden játékában Diablo témájú eventek indulnak.

Nintendo Switchre is jön az új Assassin's Creed?

A legfrissebb szóbeszédek szerint az Assassin's Creed-sorozat következő darabja a Nintendo új konzolján is napvilágot lát, ráadásul ugyanazon a napon, mint a PS4-es és Xbox One-os változat. A Ubisoft nem hagyja parlagon a platformot.

Nincs többé Hero's Song

Sajnos már soha nem látja meg a napvilágot az EverQuest fejlesztőinek új RPG-je, lévén a játékot törölte a Pixelmage Games, ráadásul a stúdió is lehúzza a rolót. Nem sokan voltak kíváncsiak a Hero's Songra.

Engine-t váltott a Star Citizen

A jelenleg alfastátuszban leledző űrszimulátor eddig a Crytek-féle CryEngine-t használta, de a Cloud Imperium Games szólt, hogy az egészet az Amazon Lumberyard technológiájára cserélik le. A 2.6-os frissítéssel már éles a dolog.

Visszatér a Double Dragon

Épp csak megemésztettük a karácsonyt, a meglepetéseknek még mindig nincs vége! Az Arc System Works bejelentette, hogy készül a Double Dragon 4, amely a sorozat teljes értékű folytatása lesz retro küllemben.

Ezek a PlayStation Plus januári ajándékai

A jövő héten élesednek a PlayStation Plus januári ajándékai, a főszerepet ezúttal két kiváló játék kapta. Főleg a PS4-esek örülhetnek, a konzol tulajdonosai négy címet is bezsebelhetnek!

Egy hétig ingyen játszható a Black Desert Online

Az egyik legjobb koreai MMORPG-t végre te is kipróbálhatod, hiszen élesedett a Black Desert Online hétnapos ingyenes próbaverziója. A Pearl Abyss játéka bámulatosan néz ki, és a harcon kívül ezernyi dolgot csinálhatunk benne.

Brit toplista: a Call of Duty vitte a karácsonyt

Az Infinite Warfare immáron három hete vezeti az eladási toplistát az Egyesült Királyságban, hiszen a december 24-gyel véget ért héten sem talált legyőzőre. A sorrend nem is változott a hatodik helyig, ahol a Mafia III nagyot ugrott előre.