Hírarchívum - 2016. december

Unity: 2020-ra lesz mainstream a VR

A népszerű játékmotor vezérigazgatója szerint jövőre növekedés várható ugyan a VR-piacon, de az korántsem lesz még olyan látványos. Szerinte 2020 tájékán válik mainstreammé a technológia.

Gazdát cserélt a Gyűrűk Ura Online

Elengedte a Warner Bros. a The Lord of the Rings Online kezét, az MMORPG-t mostantól nem a Turbine üzemelteti, és a kiadói teendőket is egy külsős - bár egyáltalán nem tapasztalatlan - csapat látja el.

Vampyr - a sötétség benned van

Nem lennénk Jonathan Reid helyében! Az egész életét a gyógyításnak szentelte, és most, hogy Londonban tombol a spanyolnátha, nagy szükség van orvosokra. Mivel hősünk vámpír, így legszívesebben kiinná a pácienseinek vérét.

Overwatch - mi várható 2017-ben?

A Blizzard megnyugtatott mindenkit, elvégre folyamatosan dolgozik új tartalmakon. Még több hős és pálya várható jövőre, valamint élesedik az egyéni szerverkereső is. A rajongók nem fognak unatkozni a következő hónapokban.

Super Mario Run - meglett a 40 millió letöltés

A hét eleji spekulációk után a Nintendo végre megtörte a csendet: a Super Mario Runt 40 millióan töltötték le az első négy napon. Arról még mindig nincs hír, hogy ténylegesen hány játékos költött pénzt a játékban.

Hamarosan multizhatunk is a Just Cause 3-ban

A kaotikus nyitott világú akciójáték multiplayere már bétafázisban van: ha a fejlesztők nem is raktak többjátékos módot a Just Cause 3-ba, a Nanos csapata legalább modként megcsinálja.

Ma érkezik a Gravity Rush 2 demója

A Sony karácsonyi ajándéka a Gravity Rush 2 kipróbálható változata, amit mától tölthetünk le a PlayStation Store-ból. A demóba a veteránok egyből belerázódnak majd, de az újoncokat sem hagyják cserben a készítők.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kissé megkésve érkezett, de a jegyzőkönyv kedvéért álljon itt a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összefoglaló listánk. Meglepően sok cím landol a héten a boltokban, igaz, a fontosabbakat nagyítóval kell keresni közöttük.

Vállveregetős traileren a Final Fantasy XV

Igaz, már megjelent a Final Fantasy XV, most azonban egy új trailert kapott a játék, melyben a kritikai elismerésekkel büszkélkednek a fejlesztők. Közben megérkezett a címhez a New Game+ mód is.

Civilization VI - lengyelek és vikingek

Élesedett a Civilization VI téli frissítése, mely rengeteg javítást eszközöl a játékon. Emellett megérkeztek a Civilization VI első fizetős DLC-i is, melyek közül az egyik a lengyelekkel bővíti a népcsoportok listáját.