Hírarchívum - 2016. december

Újabb mobilos RollerCoaster Tycoon érkezett

Tovább nyúzza a RollerCoaster Tycoon-sorozatot az Atari, és egy újabb mobilos epizóddal állt elő. A Classic nagy eséllyel sokaknak tetszeni fog: az első két részt gyúrták össze egy játékká.

Traileren a Watch Dogs 2 első DLC-je

Mától elérhető PlayStation 4-re a Watch Dogs 2 első DLC-je, melyben új felszereléseket és egy tuningolt iskolabuszt is kapunk. A T-Bone Content Bundle jövő hónap végén érkezik PC-re és Xbox One-ra.

A Fanatec leplezte le a Forza Motorsport 7-et

Annyira nem meglepő, hogy a Microsoft és a Turn 10 titokban már a Forza Motorsport új részén dolgozik. A hivatalos bejelentés előtt a kormányokat gyártó Fanatec képviselője szólta el magát a hetedik résszel kapcsolatban.

Black Mesa - az első kép a Xen-kampányról

Novemberben kaptunk állapotjelentést a Half-Life remake-jéről. A Crowbar Collective jelenleg a Black Mesa Xen-kampányán dolgozik, és az ünnepekre való tekintettel megosztotta velünk az első képet róla.

Sniper Elite 4 - ismerd meg a főhőst!

Karl Fairbune már ismerős lehet, ha játszottál korábban Sniper Elite-játékkal. A különleges küldetésekre vállalkozó ügynököt irányítjuk a negyedik részben is, vele ismerkedhetünk meg a játék legújabb előzetesében.

Elstartolt a Steam téli vására

A korábban kiszivárgott dátum helyesnek bizonyult, tegnap hivatalosan is kezdetét vette a Steam téli vására, ami egészen január 2-ig tart. Hasonló kezdeményezés indult az Originen és a GOG-on is, csak bírjuk pénztárcával.

Két napig ingyenes a Race Driver: GRID

A PC-s versenyjátékok rajongóinak bizonyára jó hír, hogy a Humble Store jóvoltából december 24-ig ingyenes a Race Driver: GRID. Ha sietünk, egy steames kóddal leszünk gazdagabbak és indulhat a száguldás!

Újabb felmérés készül a játékosok szokásairól

Folytatódik a JátékosLét Kutatóközpont felméréssorozata, a kutatók immár hatodik alkalommal kérdeznek meg titeket, játékosokat a szokásaitokról és a játékokkal kapcsolatos motivációitokról.

Oculus Riftre is megjelenik a Robinson

Januárban jár le a Robinson: The Journey exkluzivitása, akkor a kalandjáték a PlayStation VR után Oculus Riften is tiszteletét teszi. Egy (űr)hajótörött kisfiút irányíthatsz majd benne egy dinókkal teli világban.

Resident Evil 7 - egy régi ismerős is felbukkan?

A Resident Evil 7 merőben más élményt ígér, mint a sorozat korábbi részei, és egyelőre csak találgatni tudunk arról, hogy a története miként kapcsolódik a Resident Evil-univerzumhoz. Spoileres fejleményekkel szolgálhatunk!