Hírarchívum - 2016. december

Nézd meg a Gravity Rush animációs filmet!

Ahogy a Sony megígérte, karácsonykor élesedett a YouTube-on a Gravity Rush anime első két epizódja, melyek lényegében a második videojáték előzményeit mesélik el. Rajongóknak kötelező végigülni!

Júniusban jön a Final Fantasy XIV új kiegészítője

A Square Enix bejelentette, hogy a Final Fantasy XIV új bővítménye, a Stormblood 2017 júniusában landol PC-n és PS4-en. A csomag egy teljesen új régióban játszódik, és egy Zenos nevű rosszfiúval csaphatunk össze benne.

60 éves korában elhunyt Carrie Fisher

A Carrie Fisher családját képviselő Simos Halls nemrég kiadott közleményében megerősítette, a karácsony előtti szívrohama miatt kórházba került színésznő a szövődmények következtében elhunyt.

Erős akciósorozatot indított a Sony is

A karácsonyi leárazásokat követően kezdetét vette a jövő hónap elejéig tartó January Sale, melynek keretein belül több száz akciós játék közül válogathattok a PlayStation Store-ban. Ha PlayStationt hozott a Jézuska, érdemes körbenézni!

Jól áll az új God of War fejlesztése

Habár a PlayStation 4-exkluzív God of War-epizódhoz még mindig nem kaptunk megjelenési dátumot, ráadásul a játék a PlayStation Experience-en sem képviseltette magát, a direktor szerint nem kell aggódnunk.

Az értékelések alapján az Uncharted 4 volt a legjobb

Megérkezett a Metacritic szokásos évzáró összeállítása, amelyben a rendszerbe befutott értékelések alapján igyekeznek összegezni az idei esztendőt. A pontszámok szerint az Uncharted 4 volt 2016 legjobbja.

Megérkezett az Alien: Covenant trailere

Az Alien-rajongók igazán ütős ajándékot kaptak karácsonyra: befutott a májusban érkező új mozifilm előzetese. Ridley Scott ezúttal a Covenant űrhajó legénységének történetét meséli el a galaxis egyik távoli pontján.

Boldog karácsonyt kíván a Gamekapocs!

Az év javát már magunk mögött tudtuk, az elkövetkező napok a jól megérdemelt pihenésről szólnak majd. Békés, boldog, bejgliben és játékokban gazdag karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!

Új előzetest kapott a Resident Evil: Vendetta

Szeptemberben már láthattunk pár jelenetet az új Resident Evil CGI-filmből, most azonban egy sokkal részletesebb előzetes érkezett. A japán megjelenés jövő májusban várható.

Blogajánló: Dreamfall Chapters bemutató

December elején jelentették be, hogy hamarosan konzolokra is megjelenik a The Longest Journey folytatása, a Dreamfall Chapters. StevenSan a blogjában remek kis bemutatót rakott össze a játékról, így érdemes ránézni.