Hírarchívum - 2016. március

Doom - videóáradat a bétateszt előtt

Holnap hajnalban veszi kezdetét az újgenerációs Doom zárt bétatesztje, előtte azonban érkezett egy nagy adag gameplay videó ízelítőként. Ha kimaradtál a tesztelésből, akkor azért, ha csak bemelegítenél, akkor azért nézd meg őket!

Ezért késik a PlayStation VR

Míg az első Oculus Riftek már megérkeztek gazdáikhoz, a HTC Vive-ot pedig a jövő héttől kezdik el szállítani, a PlayStation VR csak októberben rajtol el. A Sony nem így tervezte eredetileg, de most elárulta, miért döntött a halasztás mellett.

A TimeSplitters is előkerül az új Homefrontban

Két finomsággal is szolgálhatunk a Homefront: The Revolution iránt érdeklődőknek, befutott ugyanis az új trailer, és az is kiderült, hogy a TimeSplittersbe is belefuthatunk majd a játékban.

Hivatalos: szeptemberben jön a Final Fantasy XV

Óriási felhajtás közepette árulta el a Square Enix a Final Fantasy XV megjelenési dátumát. PC-s verzió nem lesz, cserébe viszont kaptunk egy sor másik bejelentést is - összefoglaló következik.

Itt nézd élőben a Final Fantasy XV-bejelentéseket!

A Square Enix nagy bulira készül Los Angelesben, magyar idő szerint holnap hajnalban. Amellett, hogy végre megerősítik a Final Fantasy X dátumát, új látnivalókra és információkra számíthatunk a JRPG-vel kapcsolatban.

Uncharted 4 - sírni és nevetni fogsz

A Naughty Dog jóvoltából befutott az utolsó fejlesztői napló az Uncharted 4: A Thief's Endhez. A srácok ezúttal a játékkal szemben támasztott reményeikről és elvárásaikról beszélnek. Búcsúznak Nathan Drake-től is.

Ezt kapják áprilisban a PS Plus-tagok

A Sony észbe kapott, végre AAA-kategóriás játékot kapnak áprilisban a PlayStation Plus előfizetői. PS4-re jön a nyáron megjelent Zombi, PS3-on viszont az I Am Alive-nak örülhetünk. Reméljük, ez csak a kezdet!

A jövő héten debütál a The Gallery

A HTC Vive premierjével egy időben érkezik a Cloudhead Games sztorivezérelt belső nézetű kalandjátéka. A The Gallery: Episode 1 – Call of the Starseedben elveszett nővérünk után kutatunk egy különös világban.

Májusban tényleg jön a Shadow of the Beast

Megannyi csúsztatás után végre napra pontos dátumot kapott a Heavy Spectrum akciójátéka. Május közepén csaphatunk le az alkotásra, amelyről most egy képtriót is kaptunk.

Befutott a Battleborn gépigénye

A Gearbox Software ma számos fontos infót osztott meg velünk a Battleborn kapcsán. Kiderült a hivatalos gépigény, de már azt is tudjuk, hogy lesz osztott képernyős és hardcore mód is.