Hírarchívum - 2016. március

Watch Dogs 2 - DirectX 12- és AMD-támogatással

A Ubisoft hivatalosan is megerősítette, hogy a jövőben nem folytatja az együttműködést az NVIDIA-val, így a Watch Dogs második felvonása már teljes egészében az AMD kártyáira lesz optimalizálva.

Total War: Warhammer - bemutatkozik a Vargheist

Folytatódik a Total War: Warhammer főbb egységeinek a bemutatása, és mivel legutóbb pont az utolsó játszható frakcióról, a vámpírokról is lehullt a lepel, nem meglepő, hogy az ő egyik szörnyűségük került fókuszba.

Vadonatúj stúdiót nyit a Ubisoft

A francia kiadó megerősítette, hogy a szingapúri stúdió mellett egy másik irodát is nyitni szeretne a térségben. A Fülöp-szigetekre tervezett csapat 50 fővel indítana, hogy aztán jövőre 200 fővel segítsenek be a többieknek.

A távoli jövőben játszódik az új Call of Duty

Nagyon úgy néz ki, hogy az idei Call of Duty óriásit ugrik majd az időben. A mindig megbízható forrásként ismert Shinobi ugyanis állítja, a játék a nagyon távoli jövőben fog játszódni, a helyszín pedig az űr lesz.

Brit toplista: továbbra is élen a The Division

A Ubisoftnak bőven van oka az örömre, hiszen harmadik hete, hogy nem talált legyőzőre a The Division, és a Far Cry Primal is új erőre kapott. Annak viszont már kevésbé örülhet, hogy a TrackMania Turbo nem igazán találta meg célközönségét.

Újabb jel a PC-s Everybody's Gone to the Rapture-re

Lassan már mi érezzük magunkat kellemetlenül a fejlesztők helyett, hiszen az elmúlt hónapokban számos jel utalt arra, hogy PC-re tart az Everybody's Gone to the Rapture. Most a legutóbbi Radeon-driverben tűnt fel a sétaszimulátor.

Walking Dead: Michonne - traileren az Episode 2

Ma folytatódik a Telltale-féle The Walking Dead: Michonne. A Give No Shelter névre keresztelt epizód ismét a Randall-kolónia körül forog, ahol hullnak a szereplők rendesen. Egy előzetesünk is van róla.

Még a PS VR előtt bejelentik a PlayStation 4.5-öt?

A Sony konzoljának erősebb változatát - más néven a PlayStation 4.5-öt - még a PlayStation VR októberi megjelenése előtt bejelenthetik, legalábbis a legfrissebb lapértesülések szerint.

EVE: Valkyrie - indulhat az űrharc

Megkaptad a saját VR-szemüvegedet? Akkor hajrá, elvégre az EVE: Valkyrie is megvásárolható, amely a fejlesztők szerint a "legjobb kompetitív multis játék" a VR-platformra. Oké, talán egy kicsit elfogultak, de az anyag ettől még ütős.

Így fut PC-n a Killer Instinct: Season 3

Ma landolt a boltokban a PC-s és Xbox One-os Killer Instinct: Season 3, így a launch trailer és az új karakter bemutatkozóvideója mellett a fejlesztők megmutatják, hogyan fut a Windows 10-es verzió.