Hírarchívum - 2016. március

Kiszivárgott részletek a Mass Effect: Andromedáról

Egy közkézre került marketinganyag tanúsága szerint a Mass Effect: Andromeda egy "zökkenőmentes nyitott világban" játszódik majd, melyben a címben szereplő galaxist járhatjuk be. Az emberiség jövője a tét, nagy háború készül.

Állítólag már készül a Shadow of Mordor 2

Nem meglepő, hogy a Warner minden jel szerint folytatást készít a Middle-earth: Shadow of Mordorhoz. A hírt az egyik színész szellőztette meg, aki már az első részben is a motion capture-ön dolgozott.

Elérhető az Unravel demója

Másfél hónappal a teljes verzió után az EA kiadta az Unravel kipróbálható változatát. A svéd Cooldwood Interactive alkotásának első pályáját játszhatjuk végig a demóban. Soha jobb kedvcsinálót!

Batman v Superman - íme, az egyik kimaradt jelenet!

Kitették a YouTube-ra a Batman v Superman egyik kimaradt jelenetét, amely igazi érdekesség lehet a műértő rajongók számára. Persze ha még nem láttad a filmet, ezt a hírt is ugord át, mert spoileres lesz!

Új játékon dolgoznak a Titanfall fejlesztői

A Gamastura honlapján olvasható álláshirdetés szerint művészeket keres a Titanfallt is készítő Respawn Entertainment. A pozíció leírása alapján viszont nem a Titanfall 2-ről van szó.

Xbox One-ra is jön a Turok Remaster

A Night Dive Studios megerősítette, hogy már dolgoznak a PC-re decemberben megjelent Turok Remaster konzolos változatán, így a dínóvadászat Xbox One-ra is elérhető lesz.

Overwatch - így fest PlayStation 4-en

A Blizzard online lövöldéje, az Overwatch konzolokon is tiszteletét fogja tenni, igaz, a többkörös zárt béta csak PC-n volt kipróbálható. Éppen ezért jó látni, hogyan fest PlayStation 4-en a játék.

Élőszereplős trailert kapott a Quantum Break

Jövő héten kedden végre boltokba kerül a Remedy több mint négy éve várt játéka, a Quantum Break, ami most kapott egy élőszereplős kedvcsinálót. Az új trailer a játék főbb szereplőire koncentrál.

Mirror's Edge: Catalyst - videónaplón a történet

Új fejlesztői naplót kapott a Mirror's Edge: Catalyst. A készítők többek között Faith hátteréről, a történetről, a játéknak otthont adó helyszínről és a különböző frakciókról is mesélnek.

Square Enix - jöhetnek az újabb mobilos címek?

Nem csak remekül sikerültek, de anyagilag is jól termeltek a Square Enix legutóbbi mobilos címei, a Hitman Go és a Lara Croft Go, ugyanis a japán kiadó most további öt játéka kapcsán regisztrált be hasonló domaineket.