Hírarchívum - 2016. március

Homefront: The Revolution - a gerillaharc részletei

Idén tavasszal heves harcok várhatóak Philadelphiában. De senkit nem ér váratlanul a dolog, a fejlesztők új videósorozatot indítottak, amely a Homefront: The Revolution különböző aspektusait mutatja be. Lássuk, milyen a gerillaharc!

Doom - traileren a démonok és a fegyverek

Az id Software alkotásának multiplayer módjában négy démon kapott helyet - mindegyikük játszható lesz. Azért az emberek sem panaszkodhatnak, számos power-uppal és fegyverrel vehetik fel a harcot ellenük.

SOMA - egyelőre nem termelt profitot

Hiába ért el kritikai sikereket a Frictional Games vízalatti környezetben játszódó horrorjátéka, a SOMA, sajnos az elmúlt félév alatt nem igazán robbantott kasszát a játék. Eddig 250 ezer példányt sikerült elpasszolnia a csapatnak.

Paragon - bemutatkozott Sevarog

Nemrég csatlakozott a korai hozzáférésű játékok népes táborához az Epic Unreal Engine 4 hajtotta MOBA-ja, a Paragon, ami most egy új, közelharcban erős karakterrel, Sevaroggal erősített.

Még idén elindul The Walking Dead harmadik évada

A Telltale Games elnöke, Kevin Bruner a Mashable-nek adott interjúban megerősítette, még idén folytatódni fog a The Walking Dead-sorozat, és el is árult ezt-azt a harmadik szezonról.

Tényleg ütős lett az áprilisi Games with Gold-kínálat

Pár nappal ezelőtt a Microsoft már beharangozta, hogy nagyon ütős áprilisi Games with Gold-kínálattal fog jelentkezni. A hivatalos bejelentés megtörtént, és tényleg nem hantáztak a redmondiak.

Hitman - máris késnek az első újdonságok

Az IO Interactive úgy tervezte, hogy amíg az új Hitman következő epizódjait várjuk, többek között egy különleges opcióval igyekeznek majd fenntartani az érdeklődést. Ez sajnos nem jön most össze, ugyanis késik az Elusive Target játékmód.

Komoly bajba kerülhet az Ark: Survival Evolved

A Kotaku által megszerzett dokumentációk szerint a Trendy Entertainment beperelte Jeremy Stieglitzet, aki a távozása után aláírt szerződés több pontját is megszegte, így akár az Ark: Survival Evolved is gondba kerülhet.

Alienation - az invázió hamarosan elkezdődik

Egy hónap múlva érkezik a Housemarque vadi új twin-stick shootere, így itt az ideje, hogy egy előzetes keretében átrágjuk magunkat az Alienation főbb jellegzetességein. Vesszenek az idegenek!

Uncharted 4 - kitolja a PS4 határait

Megérkezett az Uncharted 4: A Thief’s End negyedik fejlesztői naplója, amely az előzőben felvetett gondolatmenetet viszi tovább. A srácok elárulják, hogyan segített a PS4 architektúrája a "végső Uncharted-élmény" megalkotásában.