Hírarchívum - 2016. március

Folytatódik a Driveclub támogatása

Miután a Sony a héten bezárta az Evolutiont, sok rajongó kíváncsi volt arra, hogy mi lesz a Driveclub sorsa. Szerencsére az egyik leköszönő fejlesztő elhintette, hogy a kiadó a jövőben sem mond le a versenyjátékról.

PC-re is megjelenhet a Tekken 7

A Bandai Namco a minap egy kérdőívet osztott meg a rajongókkal. A kiadó arra keresi választ, hogy a játékosok kíváncsiak lennének-e a Tekken 7: Fated Retribution PC-s verziójára, vagy sem. A válasz egyértelmű.

Áprilisban jön a The Banner Saga 2

Szűk egy hónap múlva újra dédelgethetjük szeretett vikingklánunkat a The Banner Saga 2-ben. A fejlesztők bejelentették a körökre osztott játék PC-s verziójának napra pontos megjelenési dátumát.

Total War: Warhammer - akcióban a nekromanta

Nemrégiben mutatkozott be a Total War: Warhammer utolsó játszható frakciója, a vámpíroké. Közöttük találunk egy olyan egységet, amely képes feléleszteni a holtakat - ő a Master Necromancer. Lássuk, mit tud a figura!

Sztoritraileren a Ratchet & Clank

Áprilisban jelenik meg a rebootolt Ratchet & Clank, mely a PS2-es éra egyik meghatározó címe volt. A játék mellett egész estés mozifilm is érkezik, a történet pedig azt fogja többek között kiegészíteni.

Újabb sportjátékkal bővül az EA Access

Az utóbbi időben az EA inkább a PC-seknek kedvezett, most azonban az Xbox One-on elérhető EA Access bővül. Egy egészen friss sportjátékot adnak hozzá a kínálathoz, míg tegnap az Origin Access is frissült a Titanfall-lal.

Segás stratégiai játékok az új Humble Bundle-ben

Újabb Humble Bundle érkezett, melyben ezúttal a Sega által kiadott stratégiai címek kapták a főszerepet, így Company of Heroes és Total War is van a csomagban.

Sok újítás lesz az új LEGO Star Warsban

Új, játékmenet jeleneteket is tartalmazó trailer érkezett a LEGO Star Wars: The Force Awakenshez, melyből kiderül, hogy több újítással is szeretnék felrázni a LEGO-formulát a fejlesztők.

Jövő hónap elején indul a Battleborn bétája

A 2K bejelentette, hogy április elején próbálhatjuk majd ki a Battlebornt. Az ígéreteknek megfelelően a PS4-es játékosok hamarabb játszhatnak a Gearbox új játékával.

Fallout 4 - jövő héten jön a Survival Mode PC-re

A Steam béta frissítési csatornáján keresztül már a jövő héten kipróbálható lesz a Fallout 4 Survival Mode-ja, mely a New Vegas Hardcore nehézségi módját idézi majd meg.