Hírarchívum - 2016. április

Champions of Anteria - új RTS a Ubisofttól

A Ubisoft új valós idejű stratégiát jelentett be Champions of Anteria címmel, amely a The Settlers: Kingdoms of Anteriát váltja. A fejlesztők új irányba mentek el, aminek a rajongók nagyon fognak örülni.

Shadow of the Beast - szenvedj meg a befejezésért!

Érdemes lesz durvább nehézségi fokozaton végigjátszani a Shadow of the Beastet, hiszen csak annak a végén érhető el a bővített, igazi befejezés. Aki könnyű szinten játszik, az sok mindenről le fog maradni.

Először mozog a Project Nova

Az EVE Fanfesten mutatta be elsőként a CCP a Project Novát, amely egy kasztalapú shooter lesz az EVE: Online világán. Ez fogja leváltani a Project Legiont, de még a fejlesztés korai szakaszában járnak a készítők.

PS4-re is megjelenik az Ark: Survival of the Fittest

Nyáron PlayStation 4-re is megjelenik a népszerű dinoszauruszos cím eSportra kihegyezett spin-offja, az Ark: Survival of the Fittest. A free-to-play játékban különféle arénákban küzdhetünk a túlélésért.

Frissítve: Jön a Walking Dead: Michonne fináléja

Már nem kell sokat aludnunk a The Walking Dead: Michonne harmadik, egyben utolsó epizódjának megjelenéséig. A Telltale Games megerősítette a What We Deserve napra pontos dátumát.

Elindult a The Elder Scrolls: Legends bétatesztje

A Bethesda végre megmutatta, mi fán terem a The Elder Scrolls világán játszódó kártyajátéka. Nem csak az első ingame látnivalókat nézhetitek meg, hanem regisztrálhattok a tegnap elstartolt bétatesztre is.

Blogajánló: Van, amit soha nem felejtünk

Claymen újabb érdekes témájú bloggal állt elő: játékokban átélt emlékezetes eseményeket szedett össze, melyek örökre nyomot hagytak benne. Neked van ilyen?

Késik a Mirror's Edge: Catalyst

Szerencsére azonban nem sokat. Bő két héttel később, június elején vethetjük bele csak magunkat Faith kalandjaiba. A fejlesztők elmondása szerint az új online rendszer miatt csúszik a játék.

LawBreakers - már lehet jelentkezni az alfára

Jó hírünk van azok számára, akik beleszerettek Cliff Bleszinski új játékába, LawBreakersbe, ugyanis mostantól bárki jelentkezhet az alfatesztre. A cím emellett egy gameplay trailert is kapott.

Bemutatkozik a Ruiner

Új játékot mutatott be a Devolver Digital: a Ruinert a lengyel Reikon Games készíti, és egy futurisztikus twin-stick shooter lesz. Az első képek mellett egy trailer is érkezett.