Hírarchívum - 2016. április

Töretlen a PlayStation 4 lendülete

A március végén lezárult üzleti évben is tovább nőttek a PlayStation 4 eladásai - három éve töretlen a konzol lendülete. A masina már 40 millió leszállított egységnél jár, de az egész játékos részleg jól teljesített.

Még több részlet a Doomról

Hasonlóan a Wolfenstein: The New Orderhez, az új Doomban is találunk egy olyan Easter Egget, amellyel a klasszikus első két rész egy-egy pályáját játszhatjuk végig. Ha nem volt elég a gameplayekből, akkor pláne kattints!

Sötét hangulatú traileren a Space Hulk: Deathwing

Régen láttuk már mozgásban a Warhammer 40.000 világán játszódó Space Hulk: Deathwinget, amely az azonos című társasjáték alapján készül a Streum On Studiónál. Űrgárdistáinkat ezúttal egy kooperatív lövöldében irányíthatjuk.

Megjelent a Crytek sziklamászós VR-játéka

Abban egyetérthetünk, hogy a The Climb gyönyörűen néz ki, elvégre a CryEngine legfrissebb verziója dübörög alatta. Viszont ha tériszonyod van, mindenképp kerüld el, mert a magasságoktól szédülni fogsz.

Hatperces traileren a Deus Ex: Mankind Divided

Hosszú, minden részletre kiterjedő trailert kapott a Deus Ex: Mankind Divided - megismerkedhetünk a történettel, megnézhetünk pár képességet, valamint több helyszín is feltűnik. A kiadó a gyűjtői kiadásról is lerántotta a leplet.

Forza Motorsport 6: Apex - jövő héten nyílt béta

Egy hét múlva mindenki megcsodálhatja végre a PC-s Forza Motorsport 6: Apexet, hiszen a Microsoft bejelentette, hogy nyílt bétafázisba lép a játék. Emellett azt is megtudtuk, milyen gép kell majd alá.

Friss infók a The Witcher 3: Blood and Wine-ról

Interjút adott a CD Projekt Red a német GameStarnak, így újabb érdekességek derültek ki a The Witcher 3 új kiegészítőjével kapcsolatban. Megtudtuk például, hogy mekkora lesz a bejárható terület, és hogy grafikai frissítések is várhatóak.

A Treyarch is besegített az Overwatch fejlesztésébe

Bármennyire is tehetséges a csapat a Blizzard, nekik is szükségük van néha egy kis segítségre. A patinás vállalat először készített FPS-t, így jól jött a Call of Duty-s Treyarch segítsége.

Tíz órán át nyúzható a PvZ: Garden Warfare 2

Mindhárom platformon kipróbálható a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 teljes verziója, egyedüli megkötés, hogy csak 10 órán át tart a móka. Addig viszont jó pár multis meccset le lehet tolni, nyugi.

Továbbra sem talál magára a Nintendo

Nagy szüksége lesz a kiotói vállalatnak a márciusban érkező NX konzol sikerére, mert bár az üzemi nyeresége nőtt, a legutóbbi üzleti évben is csökkent a cég forgalma. Egyedül az Amiibókat viszik, mint a cukrot.