Hírarchívum - 2016. április

Homefront: The Revolution - Amerika romokban

A koreai hadsereg megvetette a lábát az Egyesült Államokban, majd nem sokkal később el is foglalta azt. Megérkezett a Homefront: The Revolution nyitóanimációja, amit látva legszívesebben mi is partizánkodnánk.

Frissítve: Ez lesz az új CoD címe?

Egy kiszivárgott fotó szerint a bolthálózatok már most megkapták azokat az anyagokat, amelyekkel majd az új Call of Dutyt lehet népszerűsíteni. A dokumentum szerint a nagy bejelentésre jövő héten kedden kerül sor.

Games with Gold - ezek jönnek májusban

Major Nelson blogján hivatalosan is bemutatkoztak a Games with Gold májusi játékai. A lista ezúttal nem lett olyan erős, mint az áprilisi, de így is egész jó címeket kapnak a Gold-előfizetők.

Uncharted 4 - van, aki már most megkapta

Ugyan tegnap befutott az Uncharted 4: A Thief's End utolsó, megjelenés előtti előzetese, a premierig még így is két hét van hátra. De nem mindenkinek, néhány bolt már most el kezdte árulni Nathan Drake utolsó kalandját.

Doom - részletes bemutatón a SnapMap

Vészesen közeledik a számozás nélküli új Doom májusi megjelenése, a játék kampányából és az E3-on bemutatott SnapMap pályaszerkesztőből azonban még mindig alig láttunk valamit. Az id Software ezen kíván most változtatni.

Battlefield 5 - mégis jöhet az első világháború?

Nyílt titok, hogy már készül és idén ősszel boltokba kerül a Battlefield-sorozat következő része, ami a hírek szerint az első világháború korszakába repít minket. Nagyon úgy fest, hogy mindez nem csak pletyka lesz.

Kézzelfogható közelségben a Driveclub VR

Tavaly október után ismét felbukkant a Driveclub VR-szemüveges verziója. Ezúttal viszont az amerikai korosztály-besorolásért felelős szervezet, az ESRB honlapján, ami azt is előrevetíti, hogy a PlayStation VR-ral együtt jöhet a játék.

Már tudjuk, mikor jön a Valentino Rossi-játék

Napra pontos megjelenési dátumot és egy új trailert is kapott a Valentino Rossi - The Game, ami a Sébastien Loeb Rally EVO-t is jegyző Milestone-nál készül. Remélhetőleg ezúttal jobb játékot sikerül összehozni.

Rajongók javítják ki a Fallout 4 hibáit

A Fallout 4 sem sikerült éppen bugmentesre, ráadásul a Bethesda nem is tudja felvenni a versenyt a közösség tempójával. Most egy rajongói patchet mutatunk be nektek, amely "kijavítja a játék összes hibáját".

Késik az ARK: Survival Evolved

Az eredeti tervekkel ellentétben csak az év végén válik elérhetővé az ARK: Survival Evolved végleges változata. A fejlesztők szerint sokkal nagyobbra nőtt a projekt, mint gondolták, ezért van szükségük extra fejlesztési időre.