Hírarchívum - 2016. április

Kiszivárgott a Doom új előzetese

Idő előtt került fel a világhálóra a Doom következő, egyjátékos kampányra fókuszáló előzetese. A felvétel minősége ennek megfelelően nem a véglegest tükrözi, ahogy a felugró szövegek is erősen placeholder-gyanúsak.

Forgatókönyvírót kapott a Borderlands-film

A filmjeivel mostanában sorra bukó Lionsgate-nek nagy szüksége van már egy átütő sikerre, így jó hír, hogy a korábban már pletykált Borderlands-film sínre került, és már forgatókönyvírót is kapott.

A heti galériafrissítés

A tapétázók figyelmébe ajánljuk az eheti képgyűjteményünket olyan címekkel, mint a Dead Island: Definitive Collection, a NieR: Automata, a Paragon, a Seven, a Nioh vagy éppen a King's Quest harmadik epizódja.

Bejelentették az NHL 17-et

Szeptember környékén újra jéghokizhatunk, hiszen érkezik az NHL 17 Xbox One-ra és PS4-re. Ezúttal is a rajongók szavazhatják meg, hogy melyik klasszis sportoló kerüljön a borítóra. Van egy koncepciós előzetesünk is.

Fallout 4 - elérhető a Creation Kit bétája

Immáron minden kreatív elme kipróbálhatja a Fallout 4 hivatalos modszerkesztőjét, a Creation Kitet. A program egyelőre nyílt bétafázisban van, de attól még indulhat a kísérletezés, azt kapod a kezedbe, amit a fejlesztők is.

HWSW: 7 millió Minecraft-játékos adatait lopták el

Tájékoztatás viszont nem volt. Az egyedi szervereket üzemeltető Lifeboat, nem pedig a Mojang a hunyó. A Lifeboat szerverein játszóknak azonnal érdemes jelszót változtatni, ott is, ahol ugyanezt vagy hasonló jelszót használnak.

A hétvégén lesz a Paragon bétatesztje

Az Epic MOBA-jának első publikus bétatesztje holnap indul - ez még regisztrációhoz kötött, ám a jövő hét végén már minden érdeklődő kipróbálhatja a Paragont. Megtudtuk azt is, hogy lesz dobozos verzió is.

Frissítve: Kaszabolás a Shadow Warrior 2-videóban

Lassan egy éve már, hogy utoljára hallani lehetett a Shadow Warrior folytatásáról, a hétvégén tartott PAX Easten azonban ismét felbukkant Lo Wang kaszabolós, trancsírozós kalandja. Ez a mi legnagyobb szerencsénk!

Hivatalos: 2017 márciusában jön a Nintendo NX

A Nintendo megerősítette, hogy az NX kódnéven futó új konzolja 2017 márciusában landol a boltokban. Az információ a kiotói cég legújabb pénzügyi jelentéséből derült ki, de a masinát nem láthatjuk az E3-on.

Tölthető a Nioh kipróbálható változata

Már elérhető a Ninja Gaiden-csapat legújabb kardozós akciójátékának demója. A Nioh-t nem titkoltan az Onimusha és a Dark Souls ihlette, így aztán kemény kihívások elé állít. Emellett a játékosok szavazhatnak is.