Hírarchívum - 2016. április

Júniusban kiegészül a Might & Magic Heroes VII

Önállóan futtatható kiegészítőt kap a Might & Magic Heroes VII. A Trial by Fire két új kampányt kap, mindkettő a legendás törpe hősökre koncentrál, ráadásul egyedülálló hegyi környezetet fedezhetünk fel.

Így tér vissza a Far Cry 3: Blood Dragon?

Ne tápláljatok hiú reményeket: nem kap folytatást a Far Cry 3: Blood Dragon, csak a Trialsnak lesz egy ugyanilyen alcímen futó mellékága a Ubisoft jóvoltából. Ettől függetlenül visszatér a '80-as évek akciófilmjeinek hangulata.

Demót kapott a The Wild Eight

Le a kalappal: így kell megnyomni egy ígéretes játék Kickstarter-kampányát. A The Wild Eight adománygyűjtéséből még bő két hét hátravan, de már most kipróbálhatjuk a kooperatív módra kihegyezett túlélőjátékot.

Uncharted 4 - méretes patch az első napon

Habár még 12 nap van hátra az Uncharted 4: A Thief's End premierjéig, már tudjuk, hogy egy 5 GB-ot nyomó első napi tapaszt kell letöltenünk hozzá. Ez kötelező, lévén egy csomó új funkciót aktivál majd.

Doom - egy órán át mozog a single kampány

A Bethesda a legutóbbi a Twitch-adását a Doom egyjátékos kampányának szentelte, amibe végre hosszabban is belenézhetünk. Démonok, vér, és non-stop lövöldözés vár rád ebben a régivonalas shooterben.

E3 2016: Újabb bizonyíték az Xbox One Slimről

Előkerült egy dokumentum, ami szerint már idén februárban megkezdődött egy új Xbox One gyártása. A feljavított változat állítólag Xbox One II néven fut, és szinte biztos, hogy a Slim változatot takarja.

Ezek lesznek a PlayStation Plus májusi játékai

A Microsoft után a Sony is lerántotta a leplet a PlayStation Plus előfizetői számára kínált májusi játékokról. Lesz itt Tropico 5, Table Top Racing, God of War és Bionic Commando is.

Miyazaki: nem lesz több Dark Souls

A Dark Souls-sorozat és a Bloodborne rendezője a tajvani GGN Gamer magazinnak adott interjúban megerősítette, lezártnak tekinti a Dark Souls-sorozatot és már egy teljesen új játékon dolgozik.

Új Dragon Age-et teasel a BioWare?

Nagyon úgy néz ki, hogy a BioWare nemcsak a Mass Effect, de a Dragon Age következő részén is dolgozik. Legalábbis egy most előkerült rövid videó alapján erre lehet következtetni.

Tovább szivárog az új Call of Duty

A tegnapi szivárgás után újabb részletek láttak napvilágot a pletykák szerint Infinite Warfare címen futó Call of Dutyról. A játék ezúttal is novemberben jön és tartalmazni fogja a Call of Duty 4: Modern Warfare felújított változatát is.