Hírarchívum - 2016. június

ELEX - képeken a Gothic-csapat új szerepjátéka

Az ELEX is megmutatta magát a hétvégén, a Gothic- és a Risen-sorozat mögött álló Piranha Bytes nem kevesebb, mint tizenöt screenshotot küldött nekünk az új fejlesztéséről. Egy kattintás, és nézhetitek is!

Oktatási célokra használják majd a Civilizationt

A Minecrafthez hasonlóan a Civilization ötödik része is kap majd egy oktatási célokra átalakított kiadást, a CivilizationEDU jövő ősszel veheti be a középiskolákat és más oktatási intézményeket.

Filmek? Akkor Mafab.hu! (x)

Alig több mint egy év alatt a Magyar Filmadatbázis a hazai filmkedvelők kiindulópontjává vált. Mi olyat kínál a Mafab.hu, amivel maga mellé tudta állítani a filmek iránt érdeklődő internetezők egy jelentős hányadát?

Rogue One - megállíthatatlan a képcunami

Nem sokkal az első adag után újabb képek érkeztek a Rogue One: A Star Wary Storyhoz. A recept hasonló, mint legutóbb: belenézhetünk a forgatásba, bemutatkoznak a főszereplők és feszítenek a death trooperek.

System Shock Remastered - jövő héten jön a demó

Jövő héten indul a System Shock Remastered Kickstarter-gyűjtése, amit azzal ünnepel majd a fejlesztést végző Night Dive Studios, hogy mindenki számára elérhetővé teszi a játék demóját.

Xbox One-ra költözik a Van Helsing II is

Azok után, hogy a Games with Gold decemberi játékai között ingyen elérhetővé vált a The Incredible Adventures of Van Helsing, nem meglepő, hogy a Neocore a játék folytatását is átköltözteti a Microsoft konzoljára.

Until Dawn - egyelőre biztosan nem lesz folytatás

A Supermassive Games vezérigazgatója, Pete Samuels egy interjúban megerősítette, hogy a csapat ugyan dolgozik egy új játékon, de az nem az Until Dawn folytatása.

Halo Wars 2 - új játékmóddal jön majd az új béta

A héten lezárult a Halo Wars 2 bétatesztje, de ha nem tudtál részt venni rajta, ne aggódj, a premierhez közeledve kapunk egy újabb kört, ráadásul egy új játékmóddal, és már nem csak Xbox One-on, de PC-n is.

Új fejezettel ünnepel a 20 éves Quake

A héten ünnepelte huszadik születésnapját a Quake, aminek tiszteletére az új Wolfenstein-játékokat készítő MachineGames összedobott a klasszikushoz egy teljesen új epizódot.

Batman - már idén teljes lesz az első szezon

A Telltale Games kommunikációért felelős munkatársa, Job Stauffer egy interjúban megerősítette, hogy a nyáron rajtoló Batman: The Telltale Series összes része megjelenik az év végéig.