Hírarchívum - 2016. június

Whore of the Orient - hiába várunk rá

Emlékeztek még erre a játékra? A Whore of the Orientről három éve hallottunk utoljára, így bár sejthettük, hogy valami nincs rendben vele, formálisan sosem jelentették be, hogy lelőtték volna a projektet.

Mutatunk néhány képet az új Star Warsból

Az Entertainment Weekly infózuhataga után következzen néhány kép az új Star Warsból. Mutatunk fotókat magából a filmből, a forgatásról és kaptunk néhány karakterportrét is.

Ingyenesen játszható a Halo 5 a jövő héten

Kellemes akcióval várja a Microsoft a következő Halo 5-kiegészítőt, a jövő héten ugyanis ingyenesen játszhatóvá teszi a teljes játékot a Gold-előfizetők számára. Mondjuk a részleteket.

A betétdalt is átdolgozták az új Szellemirtókhoz

Alaposan megújul majd a Ghostbusters, a női csapattal rebootolt filmnek még az ikonikus betétdalát is újrahasznosították. A Ghostbusters (I'm Not Afraid) című dalért a Fall Out Boy és Missy Elliott felel.

Ismét bevásárolt a Vivendi a Ubisoft részvényeiből

Miután átvette az irányítást a Gameloftban, folytatta a Ubisoft-papírok felvásárlását a Vivendi. Érdekesség azonban, hogy a cég most visszavenne a tempóból, és az együttműködés lehetőségét keresi a Guillemot-családdal.

Augusztusban csaphatunk le a Livelockra

Noha a Livelock sztorija nem egy nagy durranás, egy kooperatív módra kihegyezett felülnézetes twin-stick shootert mindig szívesen fogadunk. A Tuque Games alkotása a 22. században játszódik, és mindent a gépek uralnak.

Már készül az új Sonic-játék

Idén ünnepli 25. születésnapját a Sonic-sorozat, és a frencsájz továbbra is él és virul. A Sony Pictures készíti a közelgő animációs mozifilmet, és most a Sonic Team is bejelentette, hogy már úton van az új videojáték is.

Így néz ki teljes pompájában a Final Fantasy XV

Érdekes screenshotok bukkantak fel a minap a Final Fantasy XV-ről. A képek a fejlesztői PC-s buildből származnak, és a konzolos verzióknál jóval szebben néz ki a játék. Ha a bejelentik a PC-s változatot, ilyen látványra számíthatunk.

The Banner Saga 2 - megérkezett a túlélőmód

A minap fontos frissítés érkezett a The Banner Saga 2-höz, elvégre élesedett a régóta várt Survival mód. Negyven harcra kihegyezett pálya vár rád, ám ha csapatod elesik, kezdheted elölről az egészet.

Civilization VI - Sean Bean narrálja az új videót

A legújabb gameplay bemutatóban Ned Stark érdes hangján kaphatunk betekintést a Civilization VI jellegzetességeibe. Újdonságok pedig szép számmal vannak, de az újoncoknak is jól jön a gyorstalpaló.