Hírarchívum - 2016. augusztus

Visszatér az Allison Road

Hiába lőtte le a Team17 a P.T. ihlette Allison Road fejlesztését, az eredeti ötletgazda, Christian Kesler úgy döntött, nem hagyja eltűnni a süllyesztőben a játékát, és újonnan alapított stúdiójával fejezi be annak fejlesztését.

Új kontrollert kap a PlayStation 4 Slim?

Tovább folytatódik a PlayStation 4 új modelljeivel kapcsolatos szivárgás. A legfrissebb hírek szerint a kisebb és karcsúbb frissített modell, a Slim vadonatúj DualShock 4 kontrollerrel érkezik.

Final Fantasy XV - bemutatkozik a szinkrongárda

A Square Enix méretes előzetest szentelt a Final Fantasy XV angol szinkrongárdájának; bemutatkoznak a főbb karaktereket alakító színészek és mondanak is egy-két mondatot a szerepükről.

GC 2016: Állati kalandnak tűnik a Lost Ember

Elsiklottunk a Lost Ember gamescomos teaser videója mellett, pedig kár lett volna, ha nem látjátok: a Mooneye Studios felfedezős kalandjátéka lenyűgöző atmoszférával bír, amit állatokkal a főszerepben szippanthatunk majd magunkba.

Már videónk is van a PlayStation 4 Slimről

Habár az állítólagos "szivárogtatók" egyre ügyesebben verik át a jónépet manapság, úgy néz ki, a PlayStation 4 Slimről kikerült fotók valódiak. Az Eurogamer már egy videót is mutatott a gépről.

Most már biztos: a Galaxis Őrzői is bosszút állnak

Az Avengers: Infinity War egy raklapnyi szuperhőst vonultat majd fel, úgyhogy aligha meglepő, hogy a Galaxis Őrzői is szerepet kapnak a filmben. Ezt a Grootot alakító Vin Diesel erősítette meg.

Kerüld el messzire Thimbleweed Parkot!

A közeljövő egyik legizgalmasabb kalandjátékos projektje készül Ron Gilbertéknél, a Thimbleweed Park ugyanis a SCUMM motoros klasszikusokra hajaz kinézetében és játékmenetében. Itt egy kis ízelítő belőle.

Brit toplista: az első rajtkockából indított az F1 2016

Múlt héten kigurult a boxból a Codemasters készítette új Formula 1-rész, az F1 2016. Az első heti versenyt meg is nyerte a száguldó cirkusz hivatalos játéka, azonnal az első helyen nyitott a program.

EA: többet tudunk majd nyújtani a játékosoknak

Patrick Söderlund, az Electronic Arts alelnöke a Gamescomon interjút adott a Game Informernek, a beszélgetés során pedig szó esett a Project Scorpio és a PlayStation 4 Neo nyújtotta lehetőségekről.

Dragon Ball: Xenoverse 2 - lesz nyílt béta

A Bandai Namco megerősítette, hogy az októberre datált Dragon Ball: Xenoverse 2 még a megjelenés előtt kap egy publikus, mindenki számára kipróbálható bétát. A részletek egyelőre nem ismertek.