Hírarchívum - 2016. augusztus

Deus Ex: Mankind Divided - sovány szezonbérlet

Hivatalos bejelentés ugyan még nem érkezett, de az egyik brit játékbolt honlapján már megtalálható a héten boltokba kerülő Deus Ex: Mankind Divided szezonbérletének részletes tartalma.

Így néz majd ki a PlayStation 4 Slim?

A Sony a PlayStation 4 Neo mellett a mostani modell egy újabb, karcsúbb változatával is előrukkol idén. A hivatalos bejelentésre valószínűleg szeptemberben kerül sor, de az első képek már most kiszivárogtak.

Warhammer 40K: Eternal Crusade - jövő hónapban

Szeptember második felében kilép az Early Accessből a Warhammer 40.000: Eternal Crusade és megjelenik a végleges változat. Rossz hír azonban, hogy a konzolos verzió fejlesztése ideiglenesen leállt.

GC 2016: 7 percen át mozog az Escape from Tarkov

A GameSpot jóvoltából hét és fél perces játékmenet-videót nézhetünk meg a Battlestate Games által fejlesztett Escape from Tarkovból. A videóban megcsodálhatjuk a fegyverek testreszabhatóságát, valamint az inventoryt is.

GC 2016: Kamerás videókon a Gran Turismo Sport

A Gran Turismo Sportból még nem sok gameplay videót láthattunk, ezért érdemes megnézni a DualShockers által közölt kamerás játékmenetfelvételeket. A minőség nem a legjobb, de a lényeg látszik.

Battlefield 1 - bővebben az időjárásról

A változó időjárás nem újdonság a Battlefield-játékokban, azonban a DICE ígéretei szerint a Battlefield 1-ben új szintre emelik a funkciót. A véletlenszerű eső, köd és homokvihar komolyan befolyásolja majd a játékmenetet.

Megjelenési dátumot kapott a Toxikk

A féléves Early Access-próba után jövő hónap elején megjelenik a Reakktor által fejlesztett Toxikk végleges kiadása. A teljes játék mellett egy ingyenes, demószerű változat is érkezik.

GC 2016: Egyórás bemutatón a Star Citizen

Kölnben, a Gamescomon maga Chris Roberts, a Roberts Space Industries alapítója tartott egyórás előadást az évek óta készülő, de hatalmasnak ígérkező Star Citizenről.

Earthlock - az első szeptemberi Gold-játék

Az Xbox hivatalos blogján jelentette be Major Nelson, hogy a szeptemberi Games with Gold ajánlat egyik biztos szereplője lesz a norvég fejlesztésű Kickstarter-játék, az Earthlock: Festival of Magic.

GC 2016: Mesés képeken a Syberia 3

Decemberben folytatódik Benoit Sokal misztikus kalandja, a Syberia. A harmadik epizód ráadásul teljesen 3D-s lesz, és ahogy a most megszerzett képeken látni fogjátok, ez is fantasztikusan áll a szériának.