Hírarchívum - 2016. augusztus

Késni fognak a The Division következő kiegészítései

A Ubisoft tájékoztatása szerint késni fog a The Division korábban bejelentett következő két letölthető bővítménye, a csapat ugyanis jelenleg minden erejével azon van, hogy kijavítsa az alapjáték legnagyobb hibáit.

Guardians - traileren az orosz szuperhősfilm

Gőzerővel dolgoznak az oroszok a saját szuperhősfilmjükön, mutatunk is egy előzetest a Guardiansból, hogy lássátok, milyen produkcióval igyekeznek a Marvel babérjaira törni!

Már ki is próbálható a PC-s Mortal Kombat XL

A teaserek után nem sokkal hivatalosan is megerősítette Ed Boon és csapata, hogy PC-re is megjelenik a Mortal Kombat XL. Mi több, a játék ki is próbálható a hétvégén egy bétateszt keretein belül!

Call of Duty: Black Ops III - ilyen az utolsó DLC

A jövő hónap elején megérkezik a Call of Duty: Black Ops III utolsó pályacsomagja, a játék pedig átadja a terepet az Infinity Ward következő Call of Dutyjának. Lássuk, mi jót ígér a Salvation!

Mafia III - traileren a mentorok

Újabb Mafia III-karakterbemutató érkezett. Egészen pontosan egy videó, ami két új, a történetben meghatározó szerepet betöltő szereplőt, a játék mentorait leplezi le. James atyát és John Donovan CIA-ügynököt.

Verdun - csúszik az Xbox One-os premier

A holland M2H Games és Blackmill Games egy friss blogbejegyzésben erősítette meg, hogy az idei E3-on beharangozott PlayStation 4-es és Xbox One-os Verdun-átiratok közül az utóbbi késni fog.

Mégsem készül el a Halo Online

A Microsoft lelőtte a Halo Online fejlesztését, amely a Halo Oroszországra szabott, free-to-play változata lett volna PC-re. Úgy tűnik, egyelőre a Halo 5 Forge módjával kell beérniük a számítógépes rajongóknak.

Visszatér a Duke Nukem 3D - íme, az első képek!

A Gearbox eredetileg jövő szombaton szerette volna leleplezni a Duke Nukem 3D: World Tourt, de az internet keresztülhúzta a számítását: már kiszivárogtak az első részletek, és néhány screenshotot is tudunk mutatni a projektből.

Ingyenes hétvégén a Forza Motorsport 6

Ha Xbox One-os vagy, és még nem próbáltad ki a Forza-sorozat legutóbbi részét, itt a remek alkalom a pótlásra: a hétvégén ingyen játszhatsz a teljes játékkal, irány az Xbox Live, és töltsd le!

Így teheted biztonságosabbá a PSN-fiókod

Végre a Sony is lehetővé tette, hogy kétfaktoros hitelesítést használjunk a PlayStation Network-fiókunknál. Az új funkciót mindenképpen érdemes bekapcsolni, ha fontos az accountunk biztonsága. (És miért ne lenne az?)