Hírarchívum - 2016. augusztus

Sikeres lett az Angry Birds-film, jöhet a folytatás

Szokatlan lépésre szánta el magát a finn Rovio, már az üzleti év első feléről kiadott egy pénzügyi jelentést. Ilyenre korábban nem volt példa, de tulajdonképpen nem is meglepő a húzás: tényleg szépen festenek a számok.

Mégis megjelenhet PC-re a Mortal Kombat XL?

Tény, a Mortal Kombat X karrierje nem indult túlzottan fényesen a platformon, mégis meglepte a rajongókat a Warner azon döntése, hogy az összes eddigi DLC-t felvonultató XL csak a konzolosok kiváltsága lesz.

A Vive jobban érdekli a fejlesztőket, mint az Oculus

Novemberben rendezik meg San Franciscóban a Virtual Reality Developers Conference nevű szakmai eseményt, a szervezők pedig készítettek egy előzetes felmérést, hogy feltérképezzék a fejlesztők preferenciáit a VR-sisakok kapcsán.

Project Awakening - a Cygames titokzatos új címe

Vajon mi lehet az a Project Awakening? A Cygames legújabb produkciójáról egyelőre semmit konkrétat nem tudni, a teaser trailer se árul el semmit. A játék állítólag PlayStation 4-re készül.

No Man's Sky - elpártoltak a PC-s űrkalandorok

Nem elég, hogy nem indult problémamentesen a No Man's Sky PC-s megjelenése, időközben még a PC-s játékosok is ráuntak a sokszor monoton és egyhangú, kissé céltalannak tűnő kalandozásra.

Owlboy - nagy bejelentésre készül a fejlesztőcsapat

Többéves hallgatás után ismét felbukkant a D-Pad közel egy évtizede készülő alkotása, az Owlboy. A csapat ígérete szerint most szeptemberben már megjelenési dátummal is előállnak majd.

Dark Souls III - bemutatkozott az Ashes of Ariandel

Ugyan már tegnap, idő előtt kiszivárogtak a Dark Souls III első letölthető kiegészítésének részletei, a hivatalos bejelentés azért így is tartogatott egy-két új, érdekes infót. És persze látnivalót is.

Íme, a Games with Gold szeptemberi ajándékai!

Tegnap lehullt a lepel a Games with Gold szeptemberi kínálatáról, ami ezúttal megint elég impozánsra sikeredett. Kapunk Forza Horizont, Mirror's Edge-et és egy Assassin's Creed-játékot is.

Civilization VI - következnek a spanyolok

Folytatódik a Civilization VI videósorozata, ezúttal a spanyolok frakciójáról hullott le a lepel. A II. Fülöp vezette királyság rettenthetetlen flottával és megállíthatatlan hittérítéssel győzedelmeskedhet a többiek felett.

Tölthető a Pro Evolution Soccer 2017 demója

Az ígéreteknek megfelelően megérkezett a Pro Evolution Soccer 2017 demója, a kipróbálás lehetőségétől egyedül a PC-sek esnek el. Kilenc csapattal, két különböző stadionban focizhatunk a megjelenésig.