Hírarchívum - 2016. augusztus

Hivatalos: PC-n is elérhető lesz a PlayStation Now

Igazak voltak a pletykák, a Sony hivatalosan is megerősítette, hogy PC-ről is hozzáférhetünk majd a PlayStation Now szolgáltatáshoz. Az előfizetésen túl egy DualShock 4 kontrollert követel majd meg a felhős játék.

Redout - kezeljük a WipeOut-hiányod!

Finisbe ért az egyelőre PC-exkluzív WipeOut-klón fejlesztése, a Redout jövő héten veszi be a Steamet. A bejelentés apropóján egy launch trailert is kaptunk, miközben a készítők már rá is álltak a konzolos változatokra.

Kiváló soundtrackkel érkezik a Mafia III

Nem bízta a véletlenre a dolgot a Hangar 13, a Rolling Stone mutathatta be a nagyközönségnek a Mafia III zenei aláfestését. Merthogy az nem akármilyen lesz, több mint 100 klasszikus dal kíséri a házon belül komponált muzsikát.

Rise of the Tomb Raider - irány a Croft-birtok!

Új kedvcsináló érkezett a Rise of the Tomb Raider szülinapi tartalmaihoz. A kiegészítők ajándékba járnak majd a játék PS4-es változata mellé, míg a többiek a szezonbérlet birtokában vagy külön csaphatnak le rájuk.

Epic Mickey - két spin-offot is terveztek hozzá

Emlékeztek még azokra az időkre, amikor a Disney házon belül fejlesztett videojátékokat? Nem is volt olyan régen, az Epic Mickey-sorozat pedig az egyik utolsó próbálkozása volt a cégnek, amely két felvonást ért meg.

Amerikai toplista: gyengén sikerült a július

Habár az NPD Group már lelőtte a poént, és idő előtt kihirdette a konzolverseny részeredményét, a teljes összefoglalót csak most tette közzé az amerikai játékpiac júliusi teljesítményéről.

Mads Mikkelsen is játszik a Death Strandingben?

Nem kizárt, hogy újabb nagyágyút nyert meg magának Hideo Kojima: a találgatások szerint Norman Reedus mellett Mads Mikkelsen is szerepet kapott a mester új játékában, a Death Strandingben.

Nioh - négyórás kaszabolás

Megérkezett és már tölthető is a második Nioh demó, ami az első próbalehetőség tapasztalatai és visszajelzései alapján egy finomhangolt élményt és két DLC-t is kínál majd a rajongóknak.

Overwatch - látogatás Bastion szülőhelyén

A múlt heti Gamescomon mutatkozott be az Overwatch következő helyszíne, Eichenwalde. A pályáról eddig csak egy trailert láthattunk, most viszont azt is megnézhetjük, milyen rajta csatázni.

Divinity: Original Sin 2 - szeptembertől kipróbálható

A Larian Studios megerősítette, hogy szeptembertől csatlakozik a Steam Early Access programhoz a kezdetben Kickstarter-kampányon keresztül finanszírozott Divinity: Original Sin 2.