Hírarchívum - 2016. augusztus

Árvíz miatt csúszik a Road Redemption megjelenése

Habár a Road Rash szellemi örökösének kikiáltott Road Redemption már a napra pontos megjelenési dátumát is megkapta, a fejlesztők kénytelenek voltak elhalasztani a premiert a louisianai árvíz miatt.

Skylanders Imaginators - Crash-t mindenkinek!

Csak ideiglenesen lesz PlayStation-exkluzív a Skylanders Imaginators Crash-figurája, az Xboxon és Wii U-n játszók az év vége felé csaphatnak le rá egy különálló csomag formájában.

Battlefield 1 - már be is mutatták a szezonbérletet

Olyan nincs, hogy egy Battlefield megússza pályacsomagok nélkül, a Battlefield 1 szezonbérlete pedig épp a minap mutatkozott be. Az első DLC márciusban jön, és a franciák kapják a főszerepet benne.

Smash + Grab - a Sleeping Dogs alkotóinak új játéka

Továbbra is várni kell a Sleeping Dogs folytatására, a játékot készítő United Front Games legújabb produkciója ugyanis egy kifejezetten multiplayerre kihegyezett, rivális bandák között zajló háborúba hajítja a játékost.

Get Even - Cole akcióba lendül

Több mint egy éve készül a Farm 51 legújabb, pszichológiai horrorelemekkel színesített shootere, a Get Even, ami az elmúlt időszakban mutogatott kedvcsinálók után végre kapott egy játékmenet-bemutatót is.

Pokémon GO - 15 millióval kevesebben

Kipukkadni látszik a Pokémon GO lufija. Több elemző is arról számolt be, hogy alig pár hét leforgása alatt több mint 15 millió játékost vesztett az alkalmazás, és úgy néz ki, ez a trend már nem is fordul meg.

Tekken 7 - csúcsminőségben csattannak a pofonok

Valamikor jövőre jelenik meg a Tekken-sorozat hetedik iterációja, ami a konzolok mellett PC-n is tiszteletét fogja tenni. Többek között a videóban is látott minőségben.

Worms W.M.D - megint egymásnak esnek a kukacok

Tegnap óta elérhető a klasszikus Worms-sorozat legújabb epizódja, a gyökerekhez visszanyúló, de a modernizálást sem mellőző Worms W.M.D. A Team17 a premier alkalmából kiadta a játék utolsó előzetesét.

Xbox One-ra költözik a The Witness

A Braid alkotója, Jonathan Blow az IGN-nek megerősítette, hogy az év elején beharangozott Xbox One-os The Witness már nagyon a nyakunkon van. Az átirat szeptember közepén mutatkozik be.

Dark Souls III - októberben jön az első DLC

A tervezettnél kicsit korábban bukott le a Dark Souls III múlt héten beharangozott nagy bejelentése. Tegnap ugyanis kiszivárgott a játék első DLC-jének címe, megjelenési időpontja és tartalma is.