Hírarchívum - 2017. január

Új játékot készít Tony Hawk, de az Activision nélkül

A gördeszkás legenda újra videojátékot készít, ám ezúttal nem az Activision bábáskodása mellett. A kiadó és az úriember megállapodása lejárt, ráadásul a legutóbbi Tony Hawk's Pro Skatert nem fogadták túl jól a játékosok.

Februárban jön a Psychonauts VR-mellékága

Tim Schafer csapata is felült a VR-vonatra, így Razt már a PlayStation VR-ral is irányíthatjuk a Psychonauts: In the Rhombus of Ruinban. A megjelenés már nincs messze, kevesebb, mint egy hónap múlva le is csaphatunk rá.

Rainbow Six: Siege - ingyenes hétvége jön

A Ubisoft végre megerősítette a legújabb DLC napra pontos megjelenési dátumát, továbbá elhintette, hogy az érdeklődők ezen a hétvégén ingyen kipróbálhatják a Rainbow Six: Siege-et. Remek ajánlat, ugye?

Conan Exiles - elérhető a korai verzió

Elstartolt a Conan Exiles korai hozzáférésű verziója a Steamen. Az MMO-jegyekkel megspékelt túlélőjáték egy klasszikus fantasy környezetben játszódik - az új trailer mellett a részletes gépigényről is lehullt a lepel.

Infinite Warfare - traileren a Sabotage DLC

Ma érkezik PS4-re a Call of Duty: Infinite Warfare első fizetős DLC-je, a Sabotage. A zombimód új fejezetét már megmutatta az Activision, ezúttal a négy vadiúj multis térképet nézhetjük meg közelebbről.

Brit toplista: az élen nyitott a Resident Evil 7

A Resident Evil-sorozat a Capcom legnépszerűbb címe az Egyesült Királyságban, és bár az előző két számozott epizód rajtját nem nyomta le, a Resident Evil 7 is szépen kezdett az országban.

Húsz percig mozog a Horizon: Zero Dawn

Húszperces gameplay videót kapott az idei év egyik legjobban várt játéka, a Horizon: Zero Dawn. A fejlesztők társaságában leshetsz bele a PS4-exkluzív közel rajtra kész változatába.

Elhunyt a Namco alapítója

Masaya Nakamura 1955-ben alapította meg a Namcót, és gyakran házon belül is a Pac-Man atyjaként emlegették. Közel másfél héttel ezelőtt hunyt el, a halálhíre most vált nyilvánossá - 91 éves volt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Viszonylag laza héttel fordulunk rá a februárra, de egy-két érdekesség azért most is akad majd. Boltokba kerül a Hitman első évadának dobozos kiadása, és a Nintendo is kiadja a következő mobiljátékát.

Parkolópályán a Deus Ex, Marvel-játék jöhet helyette

Az Eurogamer és a Kotaku által is megerősített információk szerint a Square Enix parkolópályára tette a Deus Ex-sorozatot. Az Eidos Montreal más feladatokat kap: ők készítik az új Tomb Raidert, majd egy Galaxis Őrzői-játékba vágnak bele.