Hírarchívum - 2017. január

Dead Rising 4 - öltözz Cammynek!

Hamarosan új frissítés érkezik a Dead Rising 4-hez, mely a hibajavítások mellett új nehézségi szintet és Street Fighter-kosztümöket is tartalmaz. Emellett készül a játékhoz egy egyórás próbaverzió is Xbox One-ra.

DiRT 4 - mi a helyzet a Nintendo Switch-csel?

A napokban jelentette be a Codemasters a DiRT-sorozat negyedik epizódját, mely PC-re, Xbox One-ra és PS4-re is megjelenik. No, de mi a helyzet a Nintendo Switch-csel? Darren Hayward senior dizájner válaszolt a kérdésre.

Március végén jön a Has-Been Heroes

Bő két hete jelentette be a Frozenbyte az új játékát, a Has-Been Heroest, nemrég pedig már a megjelenési dátumot is megosztották. Szerencsére nem kell sokat rá várni, március végén tolhatjuk is.

Nem áll le a Titanfall 2 támogatása

A Respawn Entertainment továbbra is ingyenes tartalmakkal bővíti a Titanfall 2-t. Februárban jön a Live Fire névre keresztelt új játékmód, márciusban pedig az első részből ismerős Colony pálya aktualizált verziója.

Még mindig készül a PS4-exkluzív Wild

Elég régen hallottunk utoljára Michel Ancel PlayStation 4-exkluzívjáról, a Wildról. Szerencsére a designer az Instagramon megosztott egy képet játékról, így megnyugodhatunk: a varázslatos hangulatú cím még fejlesztés alatt van.

Gears of War 4 - elstartolt a cross-platform multi

Egy próbahétvége erejéig tavaly decemberben már összeeresztette a Windows 10-es és az Xbox One-os játékosokat a Microsoft, mostantól viszont állandó közös játéknak örülhetünk, ha rábökünk a Social Quickplay menüpontra.

Így néz ki most a Seven: The Days Long Gone

Emlékeztek még az IMGN.PRO és a The Witcher egykori fejlesztőinek játékára, a Seven: The Days Long Gone-ra? Itt az új trailer, és határozottan ígéretesen fest a posztapokaliptikus környezetben játszódó anyag.

Máris összejött a pénz a Pillars of Eternity 2-re

Már tutira elkészül az Obsidian szerepjátékának folytatása, elvégre az adakozók kevesebb mint egy nap alatt összedobták rá a pénzt a Figen. Innentől már csak a másodlagos célok teljesüléséért izgulhatunk.

The Wild Eight - februárban jön a korai verzió

A The Wild Eight nyolc túlélőre összpontosít, akik egy repülőszerencsétlenség után magukra maradtak az alaszkai vadonban. A fejlesztők elárulták, hogy februárban érkezik a korai hozzáférésű verzió a Steamre.

Hitman - ilyen lesz a harmadik bónusz epizód

Mozgalmas lesz a következő hét a Hitman számára, nem elég, hogy jön az első szezon dobozos változata, illetve egy friss javítással egy új nehézségi szint is megnyílik, de a harmadik bónusz epizód is bemutatkozik.