Hírarchívum - 2017. január

The Division - jönnek a mikrotranzakciók

A Ubisoft a legutóbbi patch leírásában említette meg, hogy új valutát vezet be a The Divisionben. Premium Crediteket valódi pénzért válthatunk majd, és kizárólag kozmetikai kiegészítőkre költhetjük őket.

GTA V - képeken a modderek Liberty Cityje

Az OpenIV mögött álló orosz csapat arra vállalkozott, hogy Liberty Cityt is hozzácsapja a Grand Theft Auto V játszóteréhez. A munkálatok remekül haladnak, már meg is tudjuk mutatni az első képeket!

Öt nap alatt feltörték a Resident Evil 7-et

Az osztrák Denuvo egy ideig tökéletes technológia volt arra, hogy a fejlesztők megvédjék a játékaikat. Míg azonban korábban hónapokba telt feltörni egy denuvós címet a crackercsapatoknak, mostanság csupán pár napig tart.

Nioh - találkozás a főgonosszal

A Koei Tecmo új videójából kiderül, hogy miért olyan gonosz figura hősünk ősellensége, Edward Kelley. William nem egyszer akasztja össze a bajuszt a mágikus képességekkel felvértezett figurával.

Egymilliárdot hoztak eddig a Resident Evil-filmek

Nemrégiben került mozikba a hatodik Resident Evil-film, a The Final Chapter, amellyel a széria belépett az egymilliárd dollárt hozó frencsájzok sorába. Azt nem mondhatjuk, hogy megérdemelten, de a nézők vevők rá.

Hamarosan bejelentik a Skate 4-et?

Az EA vezető közösségi menedzserének árulkodó tweetje alapján úgy tűnik, hogy az EA gördeszkás sorozatának következő darabja már fejlesztés alatt áll. Lehetséges, hogy hét év után új részt kapunk?

Steep - legközelebb Alaszkába megyünk

A minap elérhetővé vált a Steep 1.04-es frissítése, mellyel elstartolt a World Tour Tournament és két új kihívástípus. Már azt is tudjuk, hogy februárban Alaszkában folytatódik a kaland egy új ingyenes pályán.

Rainbow Six: Siege - ő lesz az új operátor

A Ubisoft taktikai shooterének következő DLC-jében, a Velvet Shellben két új operátor mutatkozik be. Az egyikükről már lehullt a lepel: Jackal a spanyol rendvédelmi szerv tagja, aki rábukkanhat az ellenség lábnyomaira.

Így nézne ki a Prince of Persia Unreal Engine 4-gyel

Egy lelkes 3D-s művész úgy döntött, hogy eljátszik a gondolattal, mi lenne, ha Unreal Engine 4 alatt éledne újra a Prince of Persia: Warrior Within. Képeket és videót is csinált a képzeletbeli remasterről.

PS4-re és Xbox One-ra is megjelenik a Kôna

Tavaly március óta érhető el a Kôna korai hozzáférésű változata, amihez most érkezett egy méretesebb frissítés. Emellett a fejlesztők bejelentették, hogy a cím PC mellett Xbox One-ra és PS4-re is meg fog jelenni.