Hírarchívum - 2017. január

DiRT 4 - így fest mozgás közben

Tegnap váratlanul bemutatkozott a DiRT-sorozat negyedik felvonása, ami ezúttal új szériákat, helyszíneket és persze funkciókat is felvonultat majd. A lényeg azonban nem változik, ismét a kőkemény versenyzésen lesz a hangsúly.

Ghost Warrior 3 - hasznos tanácsok kezdőknek

Ahhoz, hogy tényleg vérprofi mesterlövésszé váljon valaki, nemcsak rengeteget kell gyakorolnia, de nagyon sok dologra kell odafigyelnie. A Sniper: Ghost Warrior 3 legújabb fejlesztői naplója ezekhez ad most tanácsot.

Idén is augusztusban lesz a QuakeCon

A ZeniMax tájékoztatása szerint idén sem marad el a QuakeCon, így a több mint két évtizede megrendezett esemény most augusztusban is remek hírekkel és sok-sok versennyel várja majd a rajongókat.

Everywhere - az egykori GTA-producer új játéka

Leslie Benzies a Rockstar North egyik legmeghatározóbb arca volt, mostanában viszont csak arról szóltak a hírek, hogyan pereskedik egykori csapatával. Az úriember most visszatért, ambiciózus(nak tűnő) projektbe vágott.

55 millió aktív játékos az Xbox Live-táborban

Közzétette az aktuális pénzügyi helyzetjelentését a Microsoft, amiben a videojátékos bevételeinek csökkenéséről számolt be a cég. A hardvereladások visszaesését a játékfelhozatal sem tudta kompenzálni.

PC-re is megjelenik a Ni no Kuni II

A fejlesztők szeretnék, ha minél több nyugati játékos kattanna rá a játékukra, és tesznek is az ügy érdekében. Tulajdonképpen ezért döntöttek úgy, hogy PC-re is elkészül a Ni no Kuni II.

Overwatch - 25 millió hős harcol a jövőnkért

Döbbenetes tempóban növekszik az Overwatch, a Blizzard bejelentette, hogy mára 25 millió játékos regisztrált az online FPS-be. Közben pörögnek az események a játék körül, a fejlesztők a következő változtatásokat is belengették már.

Motorváltással tér vissza az MXGP-sorozat

Már nem kell sokat várni az év első Milestone-játékára, az MXGP-sorozat harmadik része tavasszal kerül boltokba, és új engine-nel várja majd a rajongókat. Mutatjuk az első látnivalókat!

2,5 millió példánynál jár a Resident Evil 7

A Capcom nem a tényleges eladási adatokat tette közzé, egyelőre csak azt árulta el, hogy a boltoknak hány példányban küldte szét a sorozat legújabb részét. Közben maga a franchise is mérföldkőhöz érkezett.

Decksplash - a Splatoon és a Tony Hawk találkozása

Újabb őrült ötlettel rukkoltak elő a Surgeon Simulator és az I Am Bread fejlesztői, a Decksplash olyan, mintha a Splatoon és a Tony Hawk-játékok játékmenetét ötvözték volna. Multiplayer-orientált a kicsike.