Hírarchívum - 2017. február

Thimbleweed Park - megvan a megjelenési dátum

Bő két év fejlesztés után tehetjük rá a mancsunkat Ron Gilbert és Gary Winnick legújabb kalandjátékára, a Thimbleweed Parkra. A fejlesztők a minap bejelentették a napra pontos megjelenési dátumot.

GDC 2017: Battle Breakers - az Epic Games új játéka

Hat játékot tart a tűzben az Epic Games, a most bemutatott Battle Breakers PC-re és mobilokra készül, és egy Fire Emblemre hajazó taktikai szerepjáték lesz. A fejlesztők keresztplatformos multit is ígérnek.

Hearthstone - irány az Un'Goro-kráter!

Bemutatkozott a Hearthstone legújabb kiegészítőcsomagja, amely április elején jelenik meg és a korábbi pletykáknak megfelelően az Un'Goro-kráterbe viszi a játékosokat. Fontos változások jönnek, indul a mamut éve!

Middle-Earth: Shadow of War - kiderült a gépigény

Meglepően hamar lehullott a lepel a Middle-Earth: Shadow of War gépigényéről, a játék Steam-oldalán a minimum és az ajánlott követelményekre is fény derült. Emellett bemutatkozott a 300 dolláros gyűjtői kiadás is.

The Division - próbaverziót kap a játék

Habár korábban is előfordult, hogy a Ubisoft kinyitotta a The Divisiont egy hétvége erejéig, most állandó próbaverziót kap a játék, ami az első hat órába enged betekintést. Ma élesedik, ahogy az utolsó DLC is.

Kong: Skull Island - befutott az utolsó előzetes

A jövő héten kerül mozikba a soron következő szörnypornó, amiben Godzilla majdani ellenfelével, King Konggal barátkozhatunk meg (újra). Szerencsére a derék óriásgorilla már itt is talál olyan ellenfelet, akivel egy súlycsoportban játszik.

GDC 2017: Az LG hozza az új SteamVR-szemüveget

Kezdetét vette az év első fontosabb videojátékos eseménye, a Game Developers Conference. Már a konferencia elejére jutott egy-két nagy bejelentés: kiderült például, hogy az LG hozza a következő SteamVR-szemüveget.

HWSW: Csodás médiahack lett a Nokia 3310

Zseniális húzással hackelte meg a Mobile World Congress hírforgatagát a Nokia márkát továbbvivő csapat. Az ötlet, a legendás 3310-es modell feltámasztása bejött, 24 óra alatt mindenki megtudta: visszatér a márka a piacra.

Bulletstorm: Full Clip Edition - sztoritrailer érkezett

Közeleg a Bulletstorm: Full Clip Edition megjelenése, a Gearbox pedig egy látványos előzetessel igyekszik tudatosítani bennünk, hogy bizony a shooterben a sztorinak is fontos szerepe lesz. Végre láthatjuk mozgásban Duke Nukemet is.

Kiszivárgott kép az Assassin’s Creed: Empire-ről?

A Redditen nemrégiben felbukkant egy screenshot, ami állítólag a következő Assassin’s Creed-játékból származik. A jelek szerint tényleg az ókori Egyiptomban játszódik az új rész, hacsak nem kamu az egész.