Hírarchívum - 2017. február

Újabb magyar film nyert Oscar-díjat

Éjszaka kiosztották az idei Oscar-díjakat. A magyar Mindenki bezsebelte a legjobb rövidfilmnek járó elismerést, de az egyébként pocsék Öngyilkos osztag is győzedelmeskedett a kategóriájában.

915 ezer PlayStation VR talált gazdára eddig

A számokat a Sony Interactive Entertainment vezérigazgatója közölte egy interjúban. Habár a piac látványosabb teljesítményt jósolt, elmondása szerint a VR-szemüveg hozza a cége által támasztott elvárásokat.

Kiszivárgott a Shadow of Mordor folytatása

Nagyon úgy tűnik, hogy Middle-Earth: Shadow of War címen még idén megérkezik a 2014-es Shadow of Mordor folytatása. Az egyik webshop oldalán tűnt fel a cím dobozképpel, leírással és megjelenési dátummal együtt.

Így kezdődik az új Zelda

Jövő héten, a Nintendo Switch-csel együtt kerül a boltokba a The Legend of Zelda: Breath of the Wild. A DualShockersnek hála most belenézhetünk a játék első 15 percébe.

Telltale-veteránokkal erősíti csapatát a Ubisoft

Telltale-es fejlesztőkkel bővítette a South Park-játékon dolgozó San Franciscó-i csapatát a Ubisoft. Az új csapattagok olyan címeken dolgoztak előtte, mint a The Walking Dead vagy a Tales from the Borderlands.

Idén jöhet a Shenmue I-II Remaster?

Úgy tűnik, tényleg nagy esély van arra, hogy elkészül a sokak által áhított Shenmue Remaster. Megbízható források szerint még idén jöhet az újrakevert változat, ráadásul PC-re is megjelenhet.

Blogajánló: Husk bemutató

Nemrég jelent meg az IMGN.PRO és az UndeadScout közösen összerakott horror címe, a Husk. PaprikaJancsi kapott az alkalmon és letesztelte a játékot - élményeit blogjában osztotta meg a nagyérdeművel.

The Elder Scrolls Online - túl a nyolcmillión

Nagyon úgy néz ki, hogy remekül teljesített a The Elder Scrolls Online, a játék rendezője, Matt Firor ugyanis nemrég úgy nyilatkozott, hogy több mint 8,5 millió példányt sikerült eddig értékesíteni a játékból.

Patrick Stewart is kiszáll az X-Menből

Bár hetekkel ezelőtt még úgy nyilatkozott, még nem végzett Charles Xavier karakterével, egy frissen adott interjúban most mégis megerősítette, hogy a Loganben láthatjuk utoljára ebben a szerepben.

Folytatást kaphat a Sunset Overdrive?

Az Insomniac Games vezetője, Ted Price szerint nincs kizárva, hogy a 2014-ben bemutatott, Xbox One-exkluzív Sunset Overdrive valamikor folytatást kapjon. A jogok egy része ugyanis a csapatnál maradt.