Hírarchívum - 2017. március

Kiszivárgott a Destiny 2 plakátja

Olaszországból szivárgott ki a Destiny 2 plakátja, amin az első artwork mellett a megjelenés dátuma is felbukkan. Úgy tűnik, az Activision és a Sony együttműködése is folytatódik.

Végéhez közeledik a GOG Galaxy bétatesztelése

A jövő hónapban élesedik az 1.2-es frissítés, amely egy sor újdonság bevezetésével (vagy ha úgy tetszik, lemaradás bepótlásával) zárja le a GOG Galaxy bétatesztelését.

Elképesztő számok a legnagyobb játékipari cégnél

Az egyébként sok más szolgáltatást is futtató kínai Tencent több mint 10 milliárd dollár bevételt szerzett a játékpiacon. Ezzel messze ő a legnagyobb cég az iparágban, az Activision jó 3 milliárddal van lemaradva.

Lebuktak az áprilisi Games With Gold-játékok

Az osztrák Xbox-csapat döntött úgy, hogy megfosztja a redmondi központot az áprilisi Games With Gold-játékok leleplezésének lehetőségétől. A Facebook-oldalukon megjelent poszt lebuktatta a teljes felhozatalt.

Ha kell, megjavítja a Nintendo a hibás Joy-Conokat

A konzolgyártó most először hivatalosan is elismerte, hogy hibás lehet a Switch bal Joy-Conja, és ha szükséges, természetesen javítja is a kiegészítőt. Viszont azt is leszögezte, hogy nem általános hibajelenségről van szó.

Sorozat készül az Assassin's Creed alapján

Habár formális bejelentést még nem kaptunk, az Assassin's Creed tartalomigazgatója a Redditen megerősítette, hogy sorozat készül a cím alapján. Talán pont a Netflixre?

HWSW: Olcsó iPad és piros iPhone az Apple-től

Csendben frissítette termékpalettáját a cupertinói vállalat, forradalmi újítás nincs, de csalódásra így sincs ok - írja nagytestvérünk, a HWSW. Egy olcsó iPad és egy piros iPhone 7-es főszerepel a bejelentésben.

Minden, amit a hazai e-sportról tudni érdemes

Immáron második alkalommal készült olyan átfogó kutatás, amely a hazai e-sportolói szokásokat vizsgálta. Az Esport1, az Egymillióan a magyar e-sportért és az eNET 1800 fiatal játékost kérdezett meg.

Quake Champions - sírkamrába látogatunk

A karakterbemutatók mellett egy pályákra koncentráló videosorozat is fut a Bethesdánál, ez utóbbi folytatódott ma. Ezúttal a Burial Chamber nevű térképpel ismerkedhetünk meg közelebbről.

Nézzünk bele a The Church in the Darknessbe!

A Paranoid Productions első játékában egy titkos szektába kell beszivárognunk Dél-Amerikában, hogy kimenekítsük onnan hugicánkat. A Polygon jóvoltából most hosszabban is elmerülhetünk a felülnézetes lopakodós címben.